0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Fobia24 u pravu si.Zvao sam dilera i dali su mi komisioni broj.Ako ti nije problem da mi posaljes mail na koji si se dopisivao sa ceskom.Kad bi imao i prepisku sačuvanu bilo bi idealno, tebi je uspelo da da ne izmisljam ja sad toplu vodu.Ako hoces mozes i da mi posaljes broj da se cujemo.Naravno ako hoces, bez ljutnje .
U mom slucaju, kupicu novi auto samo ako nekad postanem taksista.
Пре краја које године тачно? Извини што ти стајем на муку...
Necu jos da imenujem prodavca.
Ма знам, шалим се у нашим мукама.Чим пре стигне, одмах отварај гаражу са што више детаља.И баш ме занима какве гуме ће стићи на њој (лето или зима или олсизон), јер ја сам до сада сва нова возила добијао као летња па ме баш и то занима.И да се коначно број форумаша са власништвом над Ф4 повећа са 2 на 3!
Mene lično i ne zanima ko je prodavac, pitao sam zbog drugih, koji čitaju ili će čitati ovaj forum. Da znaju, koji to diler Škode godinu dana nema informacije o poručenom autu da ti javi. A kad malo "poguraš", zoveš ih, tražiš im komisioni broj, e onda ti posle par dana jave da "uskoro" ulazi u proizvodnju.Ti si dobio neke informacije ovde na forumu, pa je red da i podeliš ono što znaš a može biti značajno čitaocima.
Društvo odlične vesti.Javio mi je diler da moje vozilo uskoro ulazi u proizvodnju i da mogu da ga očekujem pre kraja godine.