Autor Tema: Fabia 4, kupovina, rok isporuke  (Pročitano 17444 puta)

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži che_guevara

Odg: Fabia 4, kupovina, rok isporuke
« Odgovor #75 poslato: 06. Jul, 2023. 08:27 »
POGREŠIO SAM NIJE AUTOMATSKA SVETLA NEGO Asistent za svetlo i kišu (automatsko+senzor za kišu+ostalo)
A ZAVAO SAM AUTO KUČU NE ZNAJU NIŠTA ŠTO SE TIČE PLANIRANE PROIZVODNJE ILI BILO KAKVOG DATUMA VEZANO ZA PROIZVODNJU
brate, batali ti to, ništa od toga
ako ti treba auto juri po salonima da vidiš šta imaju na stanju u okviru budžeta koji imaš...nije škoda ni početak ni kraj sveta, ima svašta drugo
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Van mreže Djordjem0508

« Odgovor #76 poslato: 06. Jul, 2023. 11:58 »
Kolega,

I ja razmišljam da kupim auto u AutoCentar Čačak, e sad ja se dvoumim između dva motora onaj od 70 kw ili 81 kw, ne mogu još da se odlučim.  :)
Što se tiče opreme rekli su mi da ćemo sve napraviti na licu mesta.
Šta mislite?

Na mreži NeskelaZapočeo temu

« Odgovor #77 poslato: 06. Jul, 2023. 12:10 »
Djordjem0508 imaj u vidu da ako konfigurišeš vozilo načekaćeš se to su ti sigurno već rekli.
  • Vozi: Fabia IV 81kw 1.0 DSG Style+

Van mreže Djordjem0508

« Odgovor #78 poslato: 06. Jul, 2023. 12:39 »
@Neskela Jesu, jesu da se čeka određeno vreme dok stigne kod njih, šta da se radi..

« Odgovor #79 poslato: 06. Jul, 2023. 13:27 »
TO ODREĐENO VREME JE KOD MENE VEC SKORO 9 MESECI

Van mreže Fbia

« Odgovor #80 poslato: 06. Jul, 2023. 14:22 »
Kolega,

I ja razmišljam da kupim auto u AutoCentar Čačak, e sad ja se dvoumim između dva motora onaj od 70 kw ili 81 kw, ne mogu još da se odlučim.  :)
Što se tiče opreme rekli su mi da ćemo sve napraviti na licu mesta.
Šta mislite?

Djordje, vec smo pisali kako da brze dodjes do Fabie, prema tome, preduzmi nesto, kontaktiraj salone pa nas obavesti (forum) zbog drugih ljudi.
Sto se tice izbora opreme, vec sam pisao o tome u ovoj temi, ja bih uvek izabrao Style.
Sto se motora tice, neces pogresiti sta god da izaberes ako to ucinis po svojim potrebama i mogucnostima.
Ja bih uvek uzeo 81kW pa makar to bilo na racun drugih stvari, takodje uz njega ide menjac sa 6 brzina (nije neka prednost ali ako ces cesce da vozis autoputem onda jeste).
Pisi ako imas neke konkretne dileme ali ih malo obrazlozi. Pozdrav
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Van mreže Fbia

« Odgovor #81 poslato: 06. Jul, 2023. 14:27 »
ZVAO SAM AUTO KUČU NE ZNAJU NIŠTA ŠTO SE TIČE PLANIRANE PROIZVODNJE ILI BILO KAKVOG DATUMA VEZANO ZA PROIZVODNJU
Ako si skoro zvao, to je stvarno lose. Kontaktiraj malo salone i probaj da se informises o vozilima u dolasku. Ako ima nesto pitaj dalje u vezi opreme koju si zeleo... Napisi ako si nesto uradio.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

« Odgovor #82 poslato: 07. Jul, 2023. 11:27 »
FBIA Zvao sam jutros dilera.Nikakav datum jos nemaju, samo stoji u fabrici da je porudžbina primljena i prihvaćena.
Diler kaže da bi do kraja godine trebalo da stigne - sta god mu to znacilo.
A Fabiju u drugacijoj boji i sa drugacijom bojom ni ne uzimam u razmatranje.
Gledam malo Pola njega vec ima po salonima.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #83 poslato: 07. Jul, 2023. 11:29 »
А Камик?
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #84 poslato: 07. Jul, 2023. 11:39 »
И да не заборавим да похвалим ауто кућу (у ЗР) где смо купили Ф4, они сада стандардно дају уз кола само прву помоћ, коју нису имали тренутно када смо ми одвозили ауто из салона, али када сам их замолио да ми је пошаљу курирском службом послали су комплетну ону торбицу са обавезном опремом (прва помоћ, прслук, троугао, сајла за вучу, резервна сијалица).
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

« Odgovor #85 poslato: 07. Jul, 2023. 11:49 »
Ne volim tako nešto, niti je džip niti ne znam nija šta,
Cekacu do kraja oktobra tada je godinu dana od poručivanja ako do tada ne dobijem nikakav datum ili datum koji mi se ne svidja onda cu da kupim nešto drugo.
Ne odustaje mi se jel sam baš napravio konfiguraciju 100% po mom ukusu od boje motora preko opreme i mnogo mi se sviđa.
Ako ne onda kupujem najverovatnije pola kakav god da mi padne jedino obavezno mora da ima DSG menjač, malo je skuplji i ima malo manje opreme od fabije koju sam ja konfigurisao.
I da auto mi nije hića imam sta da vozim zato cekam toliko i spreman sam da cekam jos malo, ali ne sad da cekam godinu ipo dana.

Na mreži che_guevara

« Odgovor #86 poslato: 07. Jul, 2023. 14:39 »
tako sam i ja izkonfigurisao kamiqa, napravio bombonu od njega, bez jedne jedine nepotrebne stvari, ali su mi odmah u salonu rekli da je čekanje takvog automobila min godinu dana i to pod uslovom da se nije mnogo cinculiralo, a može da se desi da nikad ne dođe, jer posle toliko vremena nekih stvari više nema, nestanu ili se promeni dobavljač tj proizvođač...
što bi rekli, put u veliku neizvesnost sa nepredvidivim krajem, pogotovo oko cene...
rekao sam kratko zbogom i krenuo u potragu za raspoloživim automobilima
i vrlo brzo našao...nisam najsrećniji čovek na svetu, ali družimo se i vozamo se, ja i moj kamiq :)
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Van mreže fobia24

« Odgovor #87 poslato: 09. Jul, 2023. 07:36 »
Nisu isti uslovi danas i pre godinu dana. Sada se rokovi isporuke polako skracuju i ako ne bude novih neplaniranih prekida proizvodnje, situacija ce se popravljati. Tu je vazno ubosti pravog dilera. Posto citam da u Srbiji neki dileri ne primaju depozit koji je izvan Srbije manje vise obavezan, ja bih tu situaciju iskoristio i narucio istu konfiguraciju kod nekoliko dilera pa gde najpre stigne. Jer ako ti kao kupac nemas garanciju, zasto oni kao kreatori toga da je imaju.

« Odgovor #88 poslato: 27. Jul, 2023. 08:05 »
https://www.delais.fr/en/car/skoda/fabia

POGLEDAJTE OVAJ SAJT IMA NEKIH ZANIMLJIVIH STVARI

« Odgovor #89 poslato: 06. Nov, 2023. 14:28 »
Cobralione jel stigla tvom drugaru Fabija?