0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Gumu ako stavljas na bok a ne gazni deo kad spremas. Nema sanse da bude problema.
Dodao bih još da i nije neko cimanje zamena guma, a i ne radi se svaki dan …
I stvarno kako verujete u bajke da guma kojom se vozis na plus 40 moze da se vozi na minus 10 i da ima dobro ponassnje?Bajka prava
Druže hirurg-e, pitaj Michelin, verovatno će ti oni najbolje objasniti šta je AS guma. A i pročitaj još jednom post, možda shvatiš šta je poenta. O Tigru možeš da mi pišeš samo ako si lično vozio tu gumu, malo agresivnije, po mokrom i hladnom vremenu. Za umerenu vožnju ta guma je skroz u redu, ali gle čuda i All season Riken je skroz u redu, iz iskustva više ljudi koje poznajem. Očigledno ste vi iz Be i Ha napredniji, ovde kod nas u Srbiji su otprilike pre 20 god doneli zakon o obaveznim zimskim gumama u određenom periodu. Možda neko zna preciznije.
Covek je napisao da treba da se stavlja na bok. Ti napises pogresno i kazes da se stavlja na bok.
Miselin uopste ne smatram mjerodavnim. Pa tako nemam sta da pitam. Vecina vozi miselin na kom pise energy saver pa se busaju u prsa kako je to prava guma koja ebe kevu. Kako da ne Usput ja nisam iz što bi ti rekao BeHa nego ErEs!Sto uopšte nije bitno za forum o automobilima. Nema potrebe da citam post. Prozvao si me kako ne znam sta je AS i kako sam iz vukojebine u kojoj je nedavno pocela sa koristenjem zimska guma. No dobro. Tvoje nadimak vezem sa omalenim kepecom koji se trudi biti zanimljiv i komican ka9 i ti pa ti ne zamjerim.AS guma je ljetna guma sa polu zimskom sarom izmisljena za zemlje koje imaju tople zime sa povremenim snjegovima i niskim temperaturama.Guma sa kojom sigurno posle 2 leta nema sanse da dodjes na Zlatibor ili Kopaonik... Govorim o vremenu ljeto zima ljeto pa da onda ides na planinu... Na kojoj je snijeg i minus. Da se dopunim i tu je uslov da se islo 2 puta na more Grcka, Crna gora ili tako neki vreliji krajevi. I da je auto vozen po Beogradu a ne Minhenu ili Kopenhagenu...Tigar sam vozio, Savu sam vozio. Kao sto rekoh imam solidan staz i ljetne i zimske voznje. Guma za te pare radi posao. Kao i lassa kao i ostale u tom budžetu