0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja sam pre 3 godine na nekih 30.000km (sada imam 62.000) stavio sve 4 AS Fulda (nemam pojma koji model). Sara je jos uvek ok (nisam merio ali ima bar 6mm), vozim "normalno", ne sporo (autoput 150-160, magistrala 80-110) ali bez naglih kočenja. Jesu za nijansu bučnije od fabričkih letnjih (Bridgestone) i imaju za nijansu veći otpor kotrljanja (primetim na nizbrdicama koje sam ranije prelazio duže bez gasa) ali odsustvo fizičke patnje da se 2x godišnje menjaju gume - NEMA CENU.
... ali odsustvo fizičke patnje da se 2x godišnje menjaju gume - NEMA CENU.
Ali odsustvo fizičke patnje da se 2x godišnje menjaju gume - NEMA CENU.
Samo ne znam zasto si izabrao Fuldu, nije to lose resenje, ali sa AS gumama covek toliko stedi da treba da kupi najbolje pa i najskuplje. Evo ja, ako se odlucim za dva seta sezonskih guma, obavezno moram da kupim 4 nove felne a to je recimo 500-600 evra za R15. Sa toliko para mogu da pokrijem godinama razliku u ceni za najbolje AS. Da ne pominjem ustedu u montazi-demontazi, cuvanju guma, cekanju po redovima itd. Za normalnu voznju AS su odlican izbor. Mene sekira leto, ne znam koliko gubim u tome...
Zasto moras da nosis gume na balansiranje?I stvarno kako verujete u bajke da guma kojom se vozis na plus 40 moze da se vozi na minus 10 i da ima dobro ponassnje?Bajka pravaTo je guma ok mozda za Italiju gdje nema vecih zima. I tako nase juznije krajeve. Pa njemacka je uvela zakon da guma ms ako nema na sebi oznaku pahulje ne prolazi pod zimsku gumu. A dance prodju AS cisto sumnjam....