Autor Tema: mrezica za gepek  (Pročitano 3085 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kole1406Započeo temu

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 0
mrezica za gepek
« poslato: 11. Jan, 2014. 18:15 »
Da li neko zna gde mogu da kupim zastitnu mrezicu za gepek za skoda oktaviu 1.9, 2007 god...?
Unapred hvala.

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
Odg: mrezica za gepek
« Odgovor #1 poslato: 12. Jan, 2014. 23:32 »
Koju zaštitnu? Onu čvršću koja stoji između kabine i gepeka ili one mreže što idu u gepek?
  • Vozi: Yeti

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
« Odgovor #2 poslato: 13. Jan, 2014. 18:31 »
Ja sam kupio one pregrade u Ćirincu i nisu bile skupe, tako da proveri kod dilera. Ti delovi ne bi trebalo da koštaju više nego u slobodnoj prodaji.

Na mreži MAKS

• Laurin&Klement
  • Ugled: 8
« Odgovor #3 poslato: 14. Jan, 2014. 10:25 »
O kojim se pregradama radi . Ja bih vrlo rado kupio one pregrade za gepek koje idu na plastiku od krila zadnjih ali gde to moze da se nabavi. I ima li neko info koliko to kosta. Ili one male mrezice ako ima negde kod nas. Znam da ima samo velike, koje me mrzi da prekrajam i ko zna kako bi to ispalo.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
« Odgovor #4 poslato: 14. Jan, 2014. 10:49 »
To su one pregrade u gepeku koje drže sitnice da ne šetaju. Jedna ide kao luk i kači se na desni koš, a druga je ravna i ide levo. Koštale su krajnje realno, ne sećam se tačno, ali nešto malo preko 1000din. Kupljene su kod Ćirinca naknadno, poručuju se i treba oko mesec dana da stignu. Ako te zanima, mogu da uslikam.

Na mreži MAKS

• Laurin&Klement
« Odgovor #5 poslato: 14. Jan, 2014. 14:57 »
Ajde postavi molimte. I reci mi jesi li sa time zadovoljan.

Van mreže djordje48

• Laurin&Klement
  • Ugled: 16
  • Na isuzu sinhron 3 brzine, kod megana letva volana
« Odgovor #6 poslato: 14. Jan, 2014. 17:56 »
da li mislimo na iste "luksuzne" stavke jer ih tako nasi dileri tretiraju, a ustvari su standard u EU
ne mogu da isecem slike iz kataloga, ali se jasno vidi da postoje pregrade na fabiji mk2 u zadnjim vratima, pregrade plastične u gepeku na bokovima, kao što je mislim fobia rekao, mrežica ispod zadnje police, mrežice na patosu gepeka, polukružna fleksi pregrada u gepeku, itd...evo kataloga, ima slika...

http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-prislusenstvi-katalog.pdf

http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-katalog.pdf

pošto ja imam fabiju classic, naravno nisam dobio zatvorene fioke ispred suvozača, nema poklopca :-[

Van mreže kole1406Započeo temu

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 0
« Odgovor #7 poslato: 14. Jan, 2014. 19:53 »
Da, mislio sam na mrezu koja drzi stvari da ne lete po gepeku. Zvao sam auto cacak i rekli su mi da to kod njih kosta oko 2500 din. Pozvacu Cirinac. Nasao sam na sajtu http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c zanimljive stvari pa ako nekoga zanima neka pogleda. Ako Vam se nesto svidi zapisite kod i po njemu mozete da narucite kod nasih dilera. U svakom slucaju hvala.

Na mreži MAKS

• Laurin&Klement
« Odgovor #8 poslato: 14. Jan, 2014. 20:19 »
Da da upravu ste ta plastika postoji u katalogu ali je nedobijes pri isporuci automobila. Kao ni mrezicu.

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
« Odgovor #9 poslato: 14. Jan, 2014. 22:44 »
pregrade plastične u gepeku na bokovima, kao što je mislim fobia rekao, mrežica ispod zadnje police, polukružna fleksi pregrada u gepeku, itd...evo kataloga, ima slika...

http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-prislusenstvi-katalog.pdf

http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-katalog.pdf

Upravo ovo što je Đorđe pomenuo. Ovo što sam isekao sam kupio, ne sve.  Slikaću, trenutno mi nije u kolima namontirano jer mi često zatreba ceo gepek i onda povadim stvari koje pregrade treba da drže, a samim tim i pregrade. Delimično sam zadovoljan time jer pored woofer-a koji mi zauzima slodino prostora, sa tim pregradama i zauzetim sitnicama, ne ostaje mi puno prostora u gepeku.

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
« Odgovor #10 poslato: 17. Jan, 2014. 15:31 »
  • Vozi: Yeti