Autor Tema: Kratka svetla/gasi se zelena lampa  (Pročitano 940 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Bane TitelZapočeo temu

• Active
  • **
  • Ugled: 0
Kratka svetla/gasi se zelena lampa
« poslato: 12. Jul, 2023. 04:53 »
Dobar dan svima, nov sad ovde, ako sam sta pogresio- ne zamerite.
Od prosle nedelje sam vlasnik octavie iz naslova teme pa me za pocetak zanima par stvari koje sam primetio
Kada upalim auto upale se i kratka svetla iako je prekidac na nuli. Od opcija imam jos poziciju i ponovo kratka svetla. Ovo sa kratkim svetlima preko dana i ok, ne moram da razmisljam dok cim padne mrak zbog dugmica unutra moram da upalim redovno svetla
Desilo mi se to da mi je zelena lampica (kratka svetla na kont. Tabli ) bukvalno nestala na par sekundi, i pri dodiru kvacila ili kocnice ponovo se upalila. Sta bi to moglo biti? Napominjem da su svetla ostala upaljena, zanima me da li je to neki sleep mode ili prekid kontakta ili nesto trece
Sama svetlost je sve vreme radila. Zanima me da li je jos neko imao slicno iskustvo

• Active
  • **
Odg: Kratka svetla/gasi se zelena lampa
« Odgovor #1 poslato: 13. Jul, 2023. 20:27 »
Hajde da pokusam jos jednom
Kratka svetla-zelena lampica, duga svetla-plava lampica
E, kad su mi upaljena kratka svetla na prekidacu zelena lampica na kontr. tabli se pali i gasi, ne mogu da skontam kad i zasto. Farovi rade normalno.
Da li je i na drugim skodama tako ili je kod mene neki problem u samoj kontrolnoj tabli?

Van mreže Ljuba

• Laurin&Klement
  • Ugled: 7
« Odgovor #2 poslato: 13. Jul, 2023. 20:47 »
Da nisi levu rucicu ablendera pomerio na gore ili dole, hoce tad da blinka zeleno  :))
Oprosti, izvini, ovo je bila sala, bez namere da te uvredim  bravo2
Kad se upale oborena svetla na tabli se pali njihov simbol i ostaje upaljen dok god je prekidac na toj poziciji, nikakvo treperenje, paljenje gasenje ne treba da se desava, tako da zakljucujem da najverovatnije imas problem sa tablom. Ako imas znanja i volje probaj da proveris da li je sve "udzekano" kako treba tj. skini tablu pa je pregledaj vizuelno ili pravac nekom majstoru na dijagnozu.

• Vozi: Fabia 2

• Active
  • **
« Odgovor #3 poslato: 13. Jul, 2023. 23:18 »
Hvala puno, tako sam i mislio!