0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ocigledno je da je opasna krivina, znaju da je klizava zbog takvog asfalta, stubic na krivini je iskrivljen(ocigledno se tu izlece), imas upozorenje za 60kmh, i nekoliko strelica. Ides duplo brze u autu koji za peglanje krivina nije nikako, a jos je mokro kako kazes. Dobro si prosao. Pamet u glavu i svako dobro
Nisam našao sličnu temu, a korisna je na svakom auto forumu. Juče sam se vratio sa puta i imao jednu ozbiljnu situaciju u povratku, pa sam skinuo snimak sa dash kamere.http://www.youtube.com/watch?v=85qgN6ZK9HQVraćamo se iz Italije i na kamerama vidim da je na Batrovcima pakao gužva, Tovarnik malo bolji ali Ilok prazan. Isključim se kod Spačve i krenem ka selu Otok, ovo je snimljeno na tom putu. Bukvalno bez ikakvog kočenja, vrlo blaga krivina, ni brzina nije bila ne znam kakva - 120kmh najviše. Auto je samo krenuo da kliže u stranu, točkovi tresu i da nismo uhvatili ovo parče novijeg asfalta završili bi u kanalu pored.Na kraju snimka je slična situacija pri brzini od 60kmh i u još blažoj krivini, totalno lud asfalt.
A i dalje je fakat da imaš skoro duplo teži auto od proseka, to negde mora da se plati