Manjaro i 38 gostiju pregledaju ovu temu.
Pozdrav, dvoumim se da kupim Skodu Karoq-a 2019. godište, prešla 140000km. U pitanju je motor 1.5tsi sa 150 konja, ali mi majstor kaže da su ti motori dobri do 200000, posle toga kreću da se kvare i to bez obzira da li si održavao redovno ili ne. Preporučuje mi dizela 2.0, kaže da su ti motori mnogo kvalitetniji.Ima li neko iskustva sa 1.5tsi koji je prešao preko 200 hiljada i kakva je situacija?Hvala na odgovorima.
Ja ne znam na kojem broju uzoraka vozila sa tim motorom i tom kilometražom je taj majstor radio presek pa da tvrdi to..... To su relativno noviji motori, evo jedan službeni Rapid 1.2TSI trenutno na satu 380.000km od zamene kočnice, kvačilo i alternator, motor ni dirnut....I taj dizel 2.0TDI ako se ne održava može da rikne na 100.000km, sve je to od slučaja do slučaja. Ja i posle ovog 1.4TSI opet uzimam isti motor tj 1.5TSI ili isti 1.4TSI ako budem kupovao hibrida (taj motor VW grupacija koristi kod hibrida), nema DPF, nema dizni, nema ADBLUE nema skupljeg goriva.....A prilikom kupovine ja bi uvek gledao da ne kupim ništa preko 80.000km, da imam urednu servisnu knjigu i ako je sve održavano kako treba nemaš brige...
Imamo 1.5 TSI u tri auta:- Kodiaq- Kamiq- Audi A3 35 TFSIAudi je mild hybrid. Za 2 godine i par meseci i 42,000 km mislim da mu je prosek 6.7 l/100 km, od toga većinom gradska vožnja i par dugih putovanja.U prevodu - motor je odličan.
Kilometraža?
Munjo ja mislim da je taj motor krs, al da se kod tebe u 3 auta potrefio dobar