0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Nesto mi nisu nista posebno ti fabricki "difuzori", samo rupa na sredini, nema peraja, nista agresivno, ni posebno.Mozda mozes kod nas pronaci medju polovnim delovima. Prilicno sam siguran da postoji neki Sportline rastavljen.
Ne, bas mislim na difuzor. Svidja mi se izgled sa alu lajsnom koja je kao imitacija izduva.Spojler gepeka je druga stvar.Primer kompleta je na linku ispod.https://www.kopacek.com/skoda/superb-iii/superb-iii-original-skoda-rear-bumper-diffusor-sport-line-full-set-assambled#descriptionPo kataloskim brojevima za pre FL model, potrebno je dole navedeno. Ovaj komplet u ovlascenom izadje 420+eur.- Superb III Sport Line rear bumper diffusor - 3V5 807 521 H 9B9 // 3V5 807 521 J 9B9- Superb III Sport Line LEFT chrome decoration 3V58078332ZZ- Superb III Sport Line RIGHT chrome decoration 3V58078342ZZ- Superb III Sport Line CENTER chrome decoration 3V58078232ZZZa FL, po kataloskom broju sve dolazi vec spakovano, i izadje duplo jeftinije, pa mi je pitanje da li ovo odgovara na pre-fl modele?Meni deluje da je sve identicno spolja.Diffuser Sportline 3V0 071 610D (without towbar) | 3V0 071 610E (with towbar)