0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Погледај и Vesna акумулаторе, мислим да они дају 40 месеци гаранције за неку серију Premium.
Nije mi automobil "pri ruci", ali u servisnoj ima spisak kodova opreme i jeste J1P. Znači dovoljan mu i 44Ah sa 220A startne struje? To mi nešto malo...ali opet fabrički je izgurao 7 godina, jedino ne znam koji je proizvođač bio.Koji biste mi od ovih modela preporučili s obzirom na opisani način upotrebe:Exide Premium 47Ah / 450AExide Premium 53Ah / 540AVarta Blue 52Ah / 470AFiamm Titanium Pro 44Ah / 420AFiamm Titanium Pro 54Ah / 520A
Imas i opciju kupovine tzv. pametnog punjaca, pa recimo jedom mesecno da ga nakacis na aku. Mada, iz svega sto si napisao stice se utisak da nisi imao potrebe za punjacem.
Znam, ali nemam u šta da ga utaknem Živim u zgradi, na selu nemam struje, a ne mogu ni da ga vadim pa nosam do stana da punim.
Има ли неко препоруку који паметни пуњач, са оним опцијама импулсног пуњења и десулфатизацијом или како се већ каже?Или да ли је неко можда био у неком аку сервису где се ради та десулфатизација?У Мериви ми је прва уградња аку (ГМов), код мене је 6 година и 8 месеци, и у последњих годину-годинуипо вергла са размишљањем (ово размишљање траје делић секунде јер и даље пали на пола кључа). Био код другара-мајстора, он га проверио и каже волтажа нормална али је на 50% капацитета и по њему га треба мењати, а мени нешто жао, поготово кад прочитам да сви други аку врло брзо откажу, а поготово што откажу тренутно.