0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
На сату пише 265000 кмБио је дугогодишњи власник овде у Срб., и онда пре мене неки лик 3 године и тај га је прегрејао изгледа више пута. . .
Kad sam trazio auto zvao sam za jedan Superb 3 na oglasima (kilometraza kao kod tebe) i pred kraj poziva mi kaze da ipak trosi ulje vise nego sto treba, ali se pravdao da ne zna zasto, naravno da je znao. Ubrzo nakon toga je i prodat, nadam se da je to spomenuo novom vlasniku, mada cisto sumnjam.
Зар не ваља?У спец. пише за 501 чини ми се или 502. Сад се не сећам тачно.
Ја сам овог купио негде у фебруару и до сада га возио. Никаквих проблема нисам имао, али знао сам да троши уље. Када сам куповао наравно ,,да није трошио" ни грама уља. Нисам могао оценити јер је ауто звучао доста добро за ту км, и ишао је супер. Тако да сам планирао да радим главу, евентуално карике, међутим шта ми се деси пре 10ак дана. Кренем за Чачак, и недалеко од куће упали се лампица за уље. Станем, долијем, угаси се лампица кренем даље. Још пар км опет исто, долијем, угаси се и даље терам (притом сам био у великој журби за стигнем на састанак). И још пар км и опет, и онда станем и угасим ауто. Подигнем хаубу, кад оно уља по целом мотору и хладњаку, као да је неко теле заклао.Тако сам га паркирао и даље отишао послом са таксијем. И испостави се да је на крају једна гумица од 120 динџи, која стоји између блока и кућишта филтера за уље одрвенила и почела комад по комад да испада . И ту је под притиском, избљувао уље ван. И то је разлог зашто сам баш сада све одрадио, иначе нисам имао намеру одмах.
Jbg ako si uradio motor... Ne treba to sipati to ide kad jede ulje