Autor Tema: Čudna bela smesa na crevima?  (Pročitano 11072 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Ljuba

Odg: Čudna bela smesa na crevima?
« Odgovor #45 poslato: 20. Maj, 2025. 21:22 »
Hehe, genijalno. Ako se ne varam ovo su brze spojke za creva od vazduha na kamionima i trpe, bez problema, 12 bari pritiska, tako da cenim da je ovo trajno resenje. Bravo za "hack"  :RR)
  • Vozi: Fabia 2

Van mreže BrankoJanj90

« Odgovor #46 poslato: 20. Maj, 2025. 23:14 »
Bas tako! Meni za sad radi posao vec tri dana suva spojka i crevo!!! Tako da umesto 42.000 sa crevom i rukama dao sam 700din…
  • Vozi: Superb 3 190ks 4x4 DSG

Na mreži Aleksandar72

« Odgovor #47 poslato: 31. Maj, 2025. 14:28 »
Branko,

Ako moze malo detaljnije u smislu da li se ovi plavi delovi na krajevima izvlae pa se gurne crevo i onda se vrate u prvobitni polozaj,mozda gresim jbg nemam iskustva sa ovakvim spojkama kao vecina ljudi pa ako nije problem malo pojasnjenje...

Inace ideja za resenje problema mi deluje fantasticno jer pritisak u sistemu ide do 6 bara
  • Vozi: Octavia 2.0 TDI

Van mreže BrankoJanj90

« Odgovor #48 poslato: 31. Maj, 2025. 15:06 »
Pa u sustini radi na klik klak, kada ubacis unutra crevo udje u sam spoj mozda 1-2cm, i nema sanse da se izvuce rucno dok opet prsten ne uvuces unutra i onda se izvuce crevo, takav isti princip je na svim spojevima ukljucujuci i diznu adblua. Evo posle blizu 2.000km spojka suva kao barut i nista ne cuti!! Ja sam za svaki slucaj sipao aditiv protiv kristalizacije.
  • Vozi: Superb 3 190ks 4x4 DSG

Na mreži Aleksandar72

« Odgovor #49 poslato: 31. Maj, 2025. 15:24 »
Hvala na objasnjenju,ovaj problem ima dugar na Superb-u odusevice se kada bude cuo :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: bravo2 bravo2 bravo2
  • Vozi: Octavia 2.0 TDI