Autor Tema: Oprema za fabiju mk1 pre i posle fl ?  (Pročitano 3468 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48Započeo temu

Oprema za fabiju mk1 pre i posle fl ?
« poslato: 12. Jan, 2014. 16:32 »
da li neko mozda jos cuva cenovnike za starije model skode? za fabiju mk1, oktaviju mk1, superba mk1?  interesuje me sta se davalo od opreme za fabiju mk1 pre i posle fl.

Odg: Oprema za fabiju mk1 pre i posle fl ?
« Odgovor #1 poslato: 15. Jan, 2014. 21:00 »
da ne zaboravimo i fijoke ispod prednjih sedista...kao i zadzepak u zadnjim sedistima...

Na mreži MAKS

« Odgovor #2 poslato: 15. Jan, 2014. 22:23 »
Na ovom modelu koj ja imam ima fioka ispod suvozacevog sedista a ispod vozacevog nema. A djepovi na sedistima ima. Takodje nema one polukruzne plastike u gepeku a nalazi se u katalogu.
Sve ovo mogu da vezem ili za nase trziste ili za zaradu distributera. 
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže fobia24

« Odgovor #3 poslato: 16. Jan, 2014. 14:57 »
E te polukružne plastike sam ja dokupljivao. Fioku ispod suvozačevog sedišta i ja imam, ali ne i ispod vozačevog. Takođe imam džepove.

Na mreži MAKS

« Odgovor #4 poslato: 16. Jan, 2014. 16:10 »
Dali si dokupljivao i fioku ispod vozackog sedista i koliko je. Cini mi se da neko ovde narucuju ostavu za naocare za sunce koja ide u plafon.

« Odgovor #5 poslato: 16. Jan, 2014. 16:58 »
da, i ta ostava za naocari se moze naruciti. paaaa, najbolje da prave kola za zanitovanim gepekom, pa kao dodatna oprema da se poruci gepek.  kao da te stvari kostaju milione pa ne mogu serijski da idu u sva kola..dodouse na veliku seriju kola, malo po malo pa usteda... jedan kolega koji je vozio jetija je naknadno porucivao te fijoke u prednja sedista...mislim da moze naknadno da se ugradi... C:-)

Van mreže fobia24

« Odgovor #6 poslato: 16. Jan, 2014. 23:45 »
Ne, fioka je bila fabrički. Nisam ni znao da je imam nekoliko meseci. :) Pregradu za naočare za sunce sam poručio u proizvodnji i bila je smešna doplata, oko 15e bez pdv-a. Inače, član Turbo istu poručuje.

« Odgovor #7 poslato: 17. Jan, 2014. 04:52 »
izgleda da ima vise paketa dodatne opreme kad se porucuje nova fabija, prema katalogu dodatne opreme. cene su bez pdv-a, razlicite su u zavisnosti da li se porucuje active, ambition ili elegance jer u elegance modelu, npr, fabricki se dobijaju dve fijoke ispog prednjih sedista, naslon za ruku izmedju prednjih sedista, dva svetla na krovu kabine,  fijoka za naocari itd....

cenovnik je iz jula prosle godine

http://www.skoda.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/fabia_dodatna_oprema_juli-2013.pdf

-PKY  funkcionalni paket
-PK2 storage paket
-PK3 paket overhead II
-QN1 polica za odlaganje ispod vozacevog sedista
-QN2 polica za odlaganje ispod suvozacevog sedista
-QN3 polica za odlaganje ispod vozacevog i suvozacevog sedista
-6E3 prednji naslon za ruke
-7N2 polica za naocari

da li neko zna sta je to fleet paket, prva stavka u spisku dodatne opreme pod sifrom PBA? C:-)

ne zaboravimo i duplo dno u prtljazniku koje se moze poruciti u fabiji kombi...nije mi jasno zasto ne daju kod limo verzije da se poruci?  onda se dobija potpuno ravan prostor kad se preklope zadnja sedista, nema stepenika....

i na kraju, da ne odem u off mada govorimo o dodatnoj opremi enterijera, ne vidim da se moze poruciti treci naslon za glavu pozadi? :-X
« Poslednja izmena: 17. Jan, 2014. 05:00 djordje48 »

Na mreži MAKS

« Odgovor #8 poslato: 17. Jan, 2014. 06:51 »
Ja sam pri samoj kupovini porucio pozadi treci naslon na glavu i dobio naravno to je bilo negde oko 25 e plus. A naknadno verovatno mora da se poruci cela klupa. Inace koliko mi se cini jedino se cirinac zeza sa tim sitnicama naknadno.

Van mreže vlada320

« Odgovor #9 poslato: 18. Jan, 2014. 00:18 »
Moguće je da ja negde imam sačuvan cenovnik Fabie mk1 iz 2005. ili 2006. godine sa spiskom standardne opreme po paketima (to je FL verzija mk1), Morao bih da potražim u velikom brdu prospekata i papira. Ovo je jako obimna tema za jedan odgovor, razlike variraju ne samo u varijanti opreme, već i od motora, godišta i tržišta gde je auto prodat, itd, itd. Uglavnom, znam napamet skoro sve o razlikama na Fabiji mk1 od 2000. do 2007. pa ako nekoga interesuje - neka bude precizniji koja oprema je u pitanju.
Jedino bih naglasio da je na tržištu Srbije do 2004. godine bila najprodavanija Fabia Elegance, jer se klima dobijala samo sa najvišim paketom opreme (Comfort za tržište Srbije nije imala klimu i brdo drugih stvari koje su bile standard za EU)
Krajem 2004. kreće prodaja FL modela i sada se situacija bitno menja, jer je ponuđena Fabia Classic (osnovna oprema) sa dodatnim paketom koji se zvao Free Plus (ili tako nekako). To je bila ogoljena - osnovna verzija sa dodatkom klime, prednjih podizača prozora i mislim putnog kompjutera. Ubeđen sam da je 90% Fabia mk1 FL u Srbiji prodato u ovom paketu opreme.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže djordjebg

« Odgovor #10 poslato: 18. Jan, 2014. 08:42 »
Fabia Classic, Comfort i Elegance su se prodavale od samog pocetka.
Takodje Classic nije bio najslabiji model, postojala je i Junior Fabija, koja je najslabija od svih.
Classic se uglavnom prodavao sa 1.4mpi motorom.

Van mreže djordjebg

« Odgovor #11 poslato: 18. Jan, 2014. 09:59 »

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #12 poslato: 18. Jan, 2014. 10:01 »
Dobra tema.Pratim.

2 Busy from Sony Miro

Van mreže djordjebg

« Odgovor #13 poslato: 18. Jan, 2014. 13:00 »
Ovo su cene iz proleca 2003. , tada nije ni bilo AC u Beograda. Dileri kojih se secam su Vidovdan, Samardzic i Cirinac.
NAravno u pitanju je pre FL model, kozmeticke  promene su ( branik, maglenke, ratkapne, felne, tabla, volan, stop svetla). Kasnije su stigli i drugi motori 1.2 HTP i slabiji turbo dizel od 1.4. Pored toga prodavale su se i RS Fabije.

Van mreže t.salai

« Odgovor #14 poslato: 18. Jan, 2014. 15:30 »
Takodje nema one polukruzne plastike u gepeku a nalazi se u katalogu.

Koje polukruzne plastike u gepektu ?
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+