3 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Pokušao sam na sve nacine da ovo podesim u Srb, i preko Obd11 ali nažalost sam uspeo da namesdim da samo koristi kameru sto nikako ne želim.
Ne moze (jos nije nadjeno resenje), u Srbiji ne radi hibrid.Ali kad putujes preko radice ti.Mozes da ukljucis samo sa kamere ili samo sa mape da ti javlja i to je to.Moje pretpostavka je da je to ubelezeno negde u fajlovima navigacije, tj u nekom fajlu gde Srbija nije obelezena da podrzava hibridni rad.
E to je ono što mene kopka... šta ću takva mi je priroda Garant je neki bit negde ili neki kod koji je namerno izostavljen... pa bi da nađem nekoga ko im je "doakao". najverovatnije bi preopoznavanje znakova i ugasio posle toga da me ne nervira
Doakao ga je kolega sa foruma ispred CarGoat-a. sve pohvale zaista. Vrhunski je odradio, brzo, cena potpuno ok. Još smo se provozali da vidimo dal sve radi kako treba! 100% profesionalno!!! Svaka čast!Sad ću malo da ga vozim da vidim kako se ponaša pa pišem utiske… pre nego sto ugasim prepoznavanje znakova
Dkolega sa foruma ispred CarGoat-a. . Vrhunski je odradio, brzo, cena potpuno ok. Još smo se provozali da vidimo dal sve radi kako treba!