Autor Tema: Majstor za VAG u Smederevu  (Pročitano 329 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marko87Započeo temu

Majstor za VAG u Smederevu
« poslato: 07. Jun, 2024. 22:07 »
Pozdrav svima. Tragajući po internetu o problemu koji ima moj otac sa Audijem A3 , naidjoh na ovaj forum i na jednu temu gde je jedan član iz Smedereva imao sličan problem.  Naime u pitanju je motor BKD 2.0 TDI 16V 140KS. Auto je imao problem sa glavom, odnosno sa dihtungom na glavi, i nabijao je pritisak u posudu za rashladnu tečnost ,takodje izduvni gasovi su bili u tečnosti.(Putem CO2 testa potvrdjeno). Imao je problem sa diznom na cilindru 1. Odnosno vrednosti su pucale do +2.99 mg/h I to samo kad se motor zagreje.  U VCDS  sve dizne ok dok ne dodje temperatura na 56,7 celzijusa, logovano na leru. Odrađena glava, dihtung zamenjen , veliki servis odrađen. Međutim auto još uvek ima problem sa tom diznom. Probana druga, čak se i gore ponaša. Vrednosti opet iste, čak se i gasi cilindar (ocitano preko VCDS)

Majstor koji je sve to radio nije ni probao auto, kad mu je rečeno za problem ,odlagao je da pogleda pa smo otišli kod drugog majstora koji je rekao da mora dizna da se menja. U toku zamene dizne je navodno pronašao problem da je neka podloška zaboravljena prilikom montiranja glave i da nije mogao diznu da zategne kako treba. Ovaj prvi majstor tvrdi kako je sve odrađeno kako treba, a auto ne radi kako Bog zapoveda. Ja sumnjam ili na kabl od Dizni, ili sedište dizne u glavi nije najbolje odnosno tu nešto ne dihtuje. Trebala bi mi preporuka za nekog ozbiljnog majstora za VAG vozila u Smederevu. Tačnije od Ivice koji je članu Mačor završio sličan posao.

Ja inače vozim A6 4g , i zadovoljan sam njime. Mada nekako me privlači Superb od 2017 god na ovamo.

Zahvaljujem unapred.

Van mreže mihajloalasp

Odg: Majstor za VAG u Smederevu
« Odgovor #1 poslato: 07. Jun, 2024. 23:16 »
nema tu nikakva podloska ili sta slicno da dizna ne moze da se stegne. dizna dihtuje na konusno leziste u glavi, nema bakarne sajbne. korekcija koju citas sa dizne moze da bude losa, a da je dizna odlicna, ima vise faktora koji uticu na to. std boljke su instalacija u glavi, ukopani sicevi u glavi, lose gumice, pojedene klackalice ili potiskivaci dizne.....
  • Vozi: Octavia Combi 1.8T 20v