0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ima li jos nekog da podeli svoja iskustva ? Vrlo bi znacilo! Hvala
Sve znaci, svaki info znaci Nego na par mesta cujem info da se u servisima dosta nalaze ove nove (od 2019 pa na dalje) Octavie 1.5 TSI, ali to mi nisu pouzdane informacije. Sa druge strane, na forumima/blogovima/redditu nista ne mogu da nadjem o tome, tako da verujem da bi se neko pozalio na to da je to zapravo istina
Sve sto kazes, druze, sve je istina to je cisto do moje glave i mog mirnog sna, jer je ovo prvi novi auto koji kupujem (a on bi bas trebao da garantuje miran san hehe).Hvala na odgovoru, ako nadjes tu temu o kojoj se pricalo o drugoj iteraciji, molim te posalji ovde. Lep dan zelim
Garancija, pa i produžena, brzo prođe. Ode 10 godina da i ne primetimo, životna situacija se menja, danas možemo da priuštimo nov auto, sutra možda nećemo moći. Opravdano je dobro se raspitati pre kupovine - osim što je danas to problem jer je sve nedovoljno testirano, tehnologija se (pre)brzo menja i navikavaju nas da i na kola gledamo kao na potrošnu robu. Dosta pratim tržište i nekako mi se čini da su trenutno TSI motori (bilo koje zapremine) dobar izbor, naročito kad ih poredimo sa drugim proizvođačima.