Autor Tema: Ugradnja plina (i mogući problemi)  (Pročitano 8138 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shuxx

Odg: Ugradnja plina (i mogući problemi)
« Odgovor #30 poslato: 26. Sep, 2020. 16:47 »
Pre par godina Reno i Dacia su prodavali vozila sa TNG instalacijom. Dosta se prodalo. Ali bilo i puno reklamacija. Posle su okrivili kvalitet TNGa u Srbiji. Mozda se bas zbog toga kod nas ne prodaju fabricki sistemi. Skoro sam se vozio sa komercijalistom VIPa, Opel Corsa sa fabrickim TNGom, puno ga hvali. Sve lepo radi, samo je cena novog bila bas visoka.
  • Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

« Odgovor #31 poslato: 26. Sep, 2020. 21:01 »
Kod mene u firmi su 2018 kupljena 3 nova rapida sa “fabricki” ugradjenim plinom, plin je radjen “PaneAg” tako nesto ljudi samo to rade, sva tri modela su imala ozbiljnih problema i bili u servisu svaki drugi dan na jednom je menjana neka pumpa (ne znam stvarno koja) i dizne su menjane jedva su prihvatili garanciju uglavnom sva tri modela se voze i dan danas na benzin ne sipa se plin uopste 😁

Van mreže shuxx

« Odgovor #32 poslato: 26. Sep, 2020. 21:04 »
Greota ulozenih para, oderu te, siguran sam, pogotovo kad racun ide "na firmu".. A posle ne radi.... Dobra reklama za PaneAg..
  • Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

« Odgovor #33 poslato: 26. Sep, 2020. 21:34 »
Vidis o tome nisam razmisljao, ali ne kazem nista lose za ljude oni su svoj posao uradili profesionalno sad sto je auto pravio problem to ne znam mozda jednostavno taj motor nije za plin otkud znam

Van mreže Apomahis

« Odgovor #34 poslato: 11. Okt, 2020. 16:52 »
Поздрав добри људи, надам се да пишем на правом мјесту. Купио сам, тј рођаци су ми купили, у Њемачкој Октавију караван са аутоматским мјењачем. Код модела је 8004/AIJ, мотор је 1.8 tsi, 116 kw, прва регистрација јануар 2010. Да не дужим, да ли се на ове моторе може уградити тнг?
  • Vozi: Škoda Octavia 1z 1.8 tsi 2010

Na mreži bigor

« Odgovor #35 poslato: 11. Okt, 2020. 16:54 »
Bas sam pitao majstora za taj motor i rece da moze, e sad sto nisam nasao sto sam trazio, nisam ni ugradjivao
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže petarp031

« Odgovor #36 poslato: 11. Okt, 2020. 21:50 »
Moze plin, samo uredjaj ide za direktno ubrizgavanje i cena je bila oko 800 + eura. Landirenzo uredjaj ima clan @Lazar Petrović na svojoj O2FL. Prethodni vlasnik od koga je on uzeo kola se bavi ugradnjom gasa, prvo je stavio AC Stag 400 DPI koji je radio lepo, ali je imao problem dok je hladan, javljalo se sitno seckanje do radne temperatura kao prekid varnice i trosio je oko 2,5 litara benzina na 100km. Skinuo je kasnije taj uredjaj i stavio Landi Direct i radi veoma korektno, potrosnja benzina je cini mi se oko 1,5 litara (mozda malo manje) plus plin sto trosi.
Pozdrav

Van mreže Apomahis

« Odgovor #37 poslato: 12. Okt, 2020. 14:05 »
Да, то је цијена коју траже овдје, најјефтиније је 1550 км (око 800 евра), па све до 2500 км (1280 евра).  Сви питају за код мотора, у саобраћајној пише ACCDAAX01. Ваљда је то тај CDAA код који траже за уређаје са директним убризгавањем.
  • Vozi: Škoda Octavia 1z 1.8 tsi 2010

Van mreže petarp031

« Odgovor #38 poslato: 12. Okt, 2020. 14:06 »
Jeste, najcesci slucaj je CDAA, bas kao kod Lazara. Taj kod ima u AC tabeli, po kodu znaju da li moze da se ugradi plin.
Pozdrav