Mihailo, soha93, vozimskodu, Djole1996, Vladab, smederevac i 67 gostiju pregledaju ovu temu.
Tebi se sviđa enterijer u novom Kodiaq Sportline sa sajma? Meni se nije naročito dojmio, pogotovo jer ima neke nerazumno "luksuzne" momente tipa alkantara na bokovima tunela, pored menjača. Tu mi je par meseci godišnje naslonjena gola, znojava noga i cenim da će izgledati katastrofa nakon par meseci upotrebe.
Meni je Kodiaq tabla jedna od najboljih ikada, i dalje ne mogu da se naviknem na "nalepljen" tablet koji je već godinama standard.Kod novih Škoda je ručica menjača pored ručice brisača naprosto žaba koju ne mogu da progutam Pošto si inače riznica informacija koje se teško nalaze online, možda znaš i ovo da mi rešiš dilemu: da li se (i kako) na novim Škodama može prebacivati u S režim menjača?
Nadao sam se da si sa godinama shvatio koliko gresiš Meni je Kodiaq tabla jedna od najboljih ikada, i dalje ne mogu da se naviknem na "nalepljen" tablet koji je već godinama standard.Kod novih Škoda je ručica menjača pored ručice brisača naprosto žaba koju ne mogu da progutam Pošto si inače riznica informacija koje se teško nalaze online, možda znaš i ovo da mi rešiš dilemu: da li se (i kako) na novim Škodama može prebacivati u S režim menjača?