Pretraga foruma [Google]

Autor Tema: Pločice  (Pročitano 228 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Dača993Započeo temu

Pločice
« poslato: 24. Sep, 2024. 17:45 »
Koje pločice biste mi preporučili? Kakva su vaša iskustva? Treba da menjam zadnje pločice, a do sad su mi ih menjali u ovlašćenom servisu. Mislim, bar mi se čini, da su ono TRWove, ali nisam siguran.

Bitno mi je ono standardno, da ne šjripe, tj. da su bešumne po svakom pitanju i da naravno ne orave riseve na disku.
  • Vozi: Skoda Rapid 1.2 TSI Ambition

Na mreži wkobre

Odg: Pločice
« Odgovor #1 poslato: 24. Sep, 2024. 20:01 »
Stavio sam pre 2 meseca mrtvi Brembo! To je najveće đubre ikada napravljeno! Toliko škripi pri malim brzinama da nije realno... teško smeće, za izbegavati u najširem mogućem luku! Majstor nije imao na stanju ono što sam hteo i dođe me da šutnem sebe u glavu što nisam sačekao dan-dva da stigne, a u pitanju je ATE. To bi i bila moja preporuka. Jeste nešto skuplje, ali nisam nikada imao problem bilo kakve vrste  bravo2
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

« Odgovor #2 poslato: 24. Sep, 2024. 21:15 »
Ma Brembo je krš, to znam. Ranije je on bio klasa, kvaliitet i skup, a sad su ti valjda i kopije pa su zato loše, koliko znam.
Da, ATE znam da su ok, ne znam sad za Rapidu, ali drug je stavio na A klasu i jako je zadovoljan.
LPR nikako, to mogu da kažem.

Na mreži maradona

« Odgovor #3 poslato: 24. Sep, 2024. 22:17 »
Još jedan glas za ATE. Stvarno sam zadovoljan, ne bih menjao.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži Mihailo

« Odgovor #4 poslato: 25. Sep, 2024. 08:28 »
Kod mene na oktaviji je ate skripao samo tako, pri tom je izgleda sama plocica bila za nijansu manja, pa se prilikom promene smera (napred/nazad) cesto znalo cuti kao neki udarac. Skoro sam menjao ponovo, ako sam dobro razumeo majstora, ceo kocioni sklop je trw pa je i plocice sada porucio trw, nije da ne zaskripe i one, ali neuporedivo manje, i nema vise tog zvuka udarca...
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

« Odgovor #5 poslato: 25. Sep, 2024. 14:22 »
Jesi po šasiji tražio?

« Odgovor #6 poslato: 25. Sep, 2024. 17:26 »
Zbog ovog W mislim da su TRW

Na mreži wkobre