Cenim da je lambda ispravna i da ona prijavljuje bogatu smesu, kao sto Bingodalton savetuje najmanji trosak je proveriti kljucne parametre, ali ajd da probam pomoci kroz moj primer kad sam zamenio benzinsku pumpu u rezervoaru nisam zamenio filter goriva u kom je integrisan regulator pritiska, gde je pritisak sa potrebih 4 bara otisao na 8 sto je uzrokovalo da kod svakog otvaranja dizne u kompresioni prostor ulazi vise goriva te otud i bogata smesa. U to vreme nisam imao svoju dijagnostiku pa sam naivno poslusao lokalnog majstora da zamenim lambda sondu, naravno uzaludno. Bacen novac ali placena skola.
S ozirom da nema pridruzenih kodova sem tog za bogatu smesu, koncentrisao bih se na filter goriva, proveru dizni. Za pocetak izmeriti pritisak goriva u sistemu tj. ono sto stize ka motoru.
Moram malo da te iskritikujem zbog manjka informacija u tvom postu. Kada kazes da si auto prikacio na diag mislis licno ili si vozio majstoru, neko od drustva poseduje? Jedni, drugi, treci, koji okolisaju oko maf i map senzora, su majstori ili opet neko ko je auto entuzijasta? Na kraju, da li je nesto rađeno na motoru pre pojave problema?