Autor Tema: 225/45 R18 set guma predlog za naše uslove  (Pročitano 125 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Shkodilak87Započeo temu

225/45 R18 set guma predlog za naše uslove
« poslato: 28. Okt, 2024. 21:58 »
Poštovani
Došlo vreme da se menjaju gume na mojoj krvavoj Škodi koja ima sve što kola mogu imati i uz to 7s do 100kmh, pa plaćam sve kao lud .Zato je krvava .
Al melem je za voziti . Prošli mesec sam dao 500e , popravljaj šta god da je .
Sad mi probušili gumu , ta još i drži popravljena je  al druga pušta , toliko je pustila puta da se okrunila .A to su nove prednje gume .
Tako da sad ne vredi idu sve 4 .
Šta da radim , koje gume da kupim . Do sad sam išao M +S , svesezonke ,jel ima negde kvalitetne gume za razuman novac . Ove Tigar , Vepar i Ptica trkačica neću više

Prodao mi čovek vepra 225/45 R18 za nekih 10 000 ja mislim po gumi , ma nema godinu dana raspale se , ja kod majstora jer su mi je probušili kaže pa ovo guma iz 2020
Pravi Tigar , ja mu kažem prodao si mi a raspale se  a to je zato što su M+S  vozile se leti pa se raspadnu od vrućine .
A iza isto M+S  majstor kad je video stare zadnje vratio ih napred .
Dakle Pričam ti priču , da ne kažem gde sam uzeo .
Nebitno
Sad sam našao Nexen Winguard  Sport 2  nekih 56.5 hiljada . 4 komada
Al nisam nešto stručan za gume čim sam kupio 4g staru , dakle idiot sam  , pa da pitam , za ove naše uslove gde i nema toliko snega , šta je tu najbolje uzeti.
Kakva su iskustva , i ako ima negde neka akcija , neka kvalitetna guma a za male pare , bilo bi super .
Pa reko da pitam  , vozim za BG , NS , auto put , lokal . 200 konja DSG ide malo brže , treba i zakočiti , nije baš za Tigra , treba tu nešto polupošteno staviti .
Ali postavlja se pitanje šta . letnje , zimske sada nema snega , kombo ... šta uzeti ,  čiju njivu poorati i te stvari .
Šta raditi . Ako ima predloga .
  • Vozi: Superb 2/ 2013 Elegance 2.0 TSI

Odg: 225/45 R18 set guma predlog za naše uslove
« Odgovor #1 poslato: 28. Okt, 2024. 22:53 »
Ako ti odgovaraju Tigar 235/45 R18 zimske kao nove, prešle manje od 1000km na Superbu a po znatno manjoj ceni nego u radnji, javi se  bravo2

• Vozi: Superb 2.0TFSI DSG7 STYLE Plus 270HP, VW Bora 1.8TURBO 20V Highline Plus 210HP

Na mreži Bingodalton

Odg: 225/45 R18 set guma predlog za naše uslove
« Odgovor #2 poslato: 29. Okt, 2024. 00:17 »
Nadji srednju klasu all season gume.
Idu od oko 56k za Kleber, pa preko 68 za Dunlop i visoku klasu.
M+S je oznaka za mud and snow i ne znaci ti puno. Koji li je to Tigar bio da se tako raspao. Preskoci ga svakako.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4