Autor Tema: Plin, pistanje kod prekidaca  (Pročitano 82 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nenadkg84Započeo temu

Plin, pistanje kod prekidaca
« poslato: 02. Nov, 2024. 15:15 »
Kolege, imam problem sa pistanjem plina tj pistanje kod prekidača. Moze li. Pomoc gde da se konsultujem na forumu.
Hvala unapred
  • Vozi: Skoda

Na mreži Ljuba

Odg: Plin, pistanje kod prekidaca
« Odgovor #1 poslato: 02. Nov, 2024. 16:06 »
@Nenadkg84 Promasio si temu ali verujem da ce admin da premesti u odgovarajucu..
To pistanje kod prekidaca je najverovatnije zvucni signal da je na redu servis ili ima neka greska u sistemu na TNG-u. Bez dijagnostike nista.. Otiđi u servis koji je ugradio uređaj.
Ako sam u pravu i ako te interesuje verovatno mozes naci na netu sta znaci taj zvucni signal, pretpostavljam da nije jednolican nego se oglasi nesto tipa dvaput kratko jednom dugo. Podigni haubu pa vidi na isparivacu koji je proizvođac i tip, odes na gugl, cukas to sto si video i nesto kao sound warning messages.
  • Vozi: Fabia 2

« Odgovor #2 poslato: 02. Nov, 2024. 16:08 »
Iskreno bas je jednolično tj 3 puta jednolicno, nebitno da li je auto ostavljen na plinu ili benzinu.

Na mreži Ljuba

« Odgovor #3 poslato: 02. Nov, 2024. 16:15 »
Ako sam te razemeo, po paljenju motora, oglasi se 3 puta zaredom jednolicnim tonom tj. u jednakom vremenskom intervalu 3 puta. Ako je tako i to je nekakva poruka koju samo dijag moze da ocita a ti mozes da guglas sta bi okvirno moglo da znaci..

« Odgovor #4 poslato: 02. Nov, 2024. 16:18 »
Hvala, Znaci i bez dijagnostike nista...

Na mreži Ljuba

« Odgovor #5 poslato: 02. Nov, 2024. 16:25 »
Dzaba, u danasnje vreme nista. Samo da ne bude zabune, mora dijag za tng uređaje.

« Odgovor #6 poslato: 02. Nov, 2024. 16:29 »
Ma samo da ne bude vece havarije u voznji.. Nista drugo.