Autor Tema: Vulkanizerske usluge - ovlasceni servis  (Pročitano 221 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ManjaroZapočeo temu

Vulkanizerske usluge - ovlasceni servis
« poslato: 10. Nov, 2024. 21:45 »
Da li je neko menjao gume u ovlascenom servisu (bilo kom u Beogradu)? Ako da, kako ste zadovoljni uslugom i kakve su cene vulkanizerskih usluga u ovlascenim servisima?
  • Vozi: Octavia IV 1.5 TSI

Na mreži Neskela

Odg: Vulkanizerske usluge - ovlasceni servis
« Odgovor #1 poslato: 10. Nov, 2024. 22:25 »
U martu  AČ NBG montaža i balansiranje malo manje od 1000din. po gumi.
  • Vozi: Fabia IV 81kw 1.0 DSG Style+

« Odgovor #2 poslato: 10. Nov, 2024. 22:30 »
Super, hvala za info, to je dosta manje nego sto sam očekivao
I ja planiram tamo da zamenim gume. Nadam se da se ne čeka na termin kod vulkanizera.

Na mreži Neskela

« Odgovor #3 poslato: 10. Nov, 2024. 22:41 »
Nisam siguran ali mislim da se zakazuje termin.Ja sam tada narucio felne za letnji set guma preko njih, i kada su stigle rekli su mi dodji tad i u toliko sati da ti montiramo.
  • Vozi: Fabia IV 81kw 1.0 DSG Style+

« Odgovor #4 poslato: 10. Nov, 2024. 22:57 »
Da, svakako cu pozvati da zakazem (moze i preko Skoda aplikacije da se zakaže).

Van mreže Fbia

« Odgovor #5 poslato: 11. Nov, 2024. 20:04 »
Ja sam koristio vulkanizerske usluge kod ovlascenog Skode i bio sam sasvim zadovoljan. Medjutim sa predhodnim autom (takodje novim i kod ovlascenog servisa) desilo da kod zamene tockova ne zategnu sigurnosne srafove i posle nekog vremena vidim jedan sigurnosni sraf ispao a preostala 3 totalno labava. Takodje sam trazio da mi ne zvrljaju onom uzasnom kredom (ne skida se) po gumama sa spoljne strane nego sa unutrasnje. Nije vredelo... Na autu pre toga ladno su mi smrvili ivicu poklopaca celicnih felni (svaki poklopac 30 evra). Tako da nema pravila i nikad ne mozes da budes siguran... I uvek sam u dilemi da li da napravim haos tom jadnom radniku jer ne znam koliki je skot njegov gazda... I tako...zabavi nikad kraja.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

« Odgovor #6 poslato: 11. Nov, 2024. 20:53 »
Meni se na prethodnom autu desilo da na jednom tocku nisu dobro zavrnuli srafove, malo je falilo da mi otpadne tocak posle 500km od menjaja guma. Tada sam menjao gume kod jednog veceg prodavca guma. Zato sam sada hteo u ovlašćeni.