Ajde i ja negde da se reklamiram
Uz mog frenda Releta jos jedan na forumu.
Detailing-om se bavim zadnjih par godina, i ovde cu pisati o tome, kaciti neke fotke itd.
Kao neko ko zadnjih 6 godina vozi Skodu, takodje sam spreman da svim clanovima foruma dam specijalan popust na sve usluge.
Nalazim se u Valjevu, a uz dogovor mogao bih i dolaziti npr. do BG-a ako imate prikladan prostor za rad. (struja, svetlo, voda)
Da napomenem da nas je po potrebi dvojica u ekipi, pa i vise vozila mozemo odjednom raditi, sto bi znacilo opet neki popust ako vas je vise.
Evo par detalja cime se bavimo.
- Poliranje vozila
- Poliranje farova
- Dubinsko pranje vozila ekstrakcionom masinom.
- Ciscenje i nega koznih sedista.
- Zastita vozila sintetickim i prirodnim voskovima
- Pranje motora
- Dezinfekcija klima uredjaja i uklanjanje neprijatnih mirisa
Evo par detalja cime se ne bavimo:
-Poliranje vozila cif-om, vim-om, tas-om i ostalim sredstvima iz asortimana kucne hemije.
-Dubinsko pranje vozila raznim dzakovima za paprike, raznim sapunima, odmascivacima za motor i slicno.
-Ciscenje i neka koznih sedista raznim pomadama i kremama za ruke, lice i stopala.
Ovo sam morao napisati jer neki kod nas tako shvataju detailing , a ja to shvatam kao prepustanje automobila nekome na milost i nemilost.. Onih koji ovako rade ima dosta, i samo je na vama gde cete odrzavati automobil. Veliki broj perionica pere ferijem i najprljavijim sundjerom godinama, i ljude to ne dotice uopste. Niko ne obraca paznju. Zamislite vrhunski ispoliran auto da na prvo pranje ode na takvo mesto. Nadamo se da ce to uskoro da se promeni. Valjda smo tu da edukujemo :-)
Moj br. telefona je 066 401 291. Mozete me naci i na FB.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004168957015&fref=tsPozz