To što ti sumnjaš je očito nepoznavanje modela za koji tvrdiš da je "teška kanta". Nti sjedio niti slušao niti vidio..ali sumnjaš da je to nešto dobro?

top argument ..
Nhf vlasnicima istih ali postoje dosta velike razlike od classic,ambiente i elegance razine opreme iz toga doba i tog modela.
Osim stavke opreme daleko je bolja izolacija u elegance modelu vs ostalih.
Neke stvari tipa :AXD,3W3,8RM (8 zvučnika u pasivi) su tebi nepoznanica pa guglaj koje su.
Usporedba zvuka o kojoj sam pisao je realna u usporedbi vs ta dva modela. Nešto staro..ali bolje i kvalitetnije vs novo kozmetički ukrašeno..bez onog basa u leđima ili visokih u rangu pieezo visokotonaca.
Kako je tako je..i ne radim usporedbe preplaćenih auto sound sistema gdje jedan Audison 5.1K uparen sa bitone procesorom i audison voice pojede sve te tvoje "tvornički ugrađene sisteme" i druge marke automobila.
Ne znam što si se uopće uhvatio da mi objasniš nešto kad si isprobao samo jednu stranu i ta ti je top zvuk.
Hi Fi how yes no...
tebi je Vrh meni NE baš..i šta ćemo sad ?
Sa sluhom se rodiš i možeš ga "nadogradit" i razvijat kroz muzičku naobrazbu.. ali to sigurno ne možeš posjedovanjem nekih skupih stvari.
Kakvi sajmovi ??

Eto..slušao danas preko usb.a u kamiqu i taj ulaz je definitivno ok.
Ali da "Private investigations" u Kamiqu se bolje čuje od fabie iz 2012..e pa ne čuje se !!
Niti Jay Z ide toliko nisko...ajd Tedi Spalato je tu negdje