Autor Tema: Kamiq cudan zvuk iz vrata  (Pročitano 1701 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Odg: Kamiq cudan zvuk iz vrata
« Odgovor #15 poslato: 07. Jul, 2025. 10:46 »
Citam komentare pa da se nadovezem sa svjom misterijom. Zvuk koji se kod mene čuje potseća na brzo lupkanje buzira sajle o plastiku, kao brujanje. Javlja se na blago neravnom kolovozu a potpuno neodredljivo odakle potiče. Cini se iz vrata, ispod komandne table, centralne konzole... Da li je neko imao sličan problem
I da li je neko imao problem sa ispadanjem zabica sa zastitnih plastika ispod automobila i zičane zastite auspuha. Uočio sam dosta otvora na plastici na kojima, verujem, treba da budu žabice

Eeee, da se  nadovežem na moju poslednju poruku. Posle podizanja autmobila na dizalicu i silnog kuckanja i lupkanja po zaštinim plastikama i limovima utvrdio sam...ništaaa.
Međutim kada sam lupio po rezervoaru iz njega se začuo zvuk vibriranja. Posle ponovljenog lupkanja i kuckanja utvrdio sam da se ta vibracija stvarno čuje iz rezervoara i to sa lokaciije gde ulazi cev kroz koju se sipa gorivo u rezervoar. Da li iko zna šta bi sad to moglo da bude i od čega moze poticati taj zvuk i vibracija.
  • Vozi: Kamiq 1.0