Autor Tema: Škoda sama poništava potrošnju  (Pročitano 564 puta)

Mareska i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži wkobre

Odg: Škoda sama poništava potrošnju
« Odgovor #15 poslato: 13. Jan, 2025. 10:47 »
Drago mi je  :bravo:
Samo tako i da ostane  beer1
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Na mreži DexiZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 15. Jan, 2025. 11:25 »
Nažalost jutros se opet dogodilo, stim što je ovaj put poništio ‚‚sve‚‚ potrošnje i čak sat (što ranije nije radio) a datum je ostao ok. Gledao sam detaljnije oko akumulatora koji je prethodni vlasnik kupio imam garanciju račun itd, i kupljen je 29.06.2024 (EXIDE 12v Ah760 EL 700) jer je danas bilo -4 pa reko da nije do akumulatora. Tako da pošto sam skidao ono kleme na sat vremena a nisam posle radio ono što mi je predloženo ‚‚Tako je. Ako nema start stop dugme, neka bude na kontaktu. Mislim da je dovoljno i 20ak minuta (30 se čeka ako se skida air bag da se ne ispali). Nema potrebe sat vremena‚‚ pa ćemo videti da li će to pomoći, jer prošli put kad sam ono skidao na sat vremena kleme ali bez kontakta nij emi restartovao logo radija, radio datum itd.
  • Vozi: Octavia A7

Na mreži wkobre

« Odgovor #17 poslato: 15. Jan, 2025. 14:41 »
Otiđi u prodavnicu akumulatora, neka ti testiraju stanje. Ako ne valja, iskoristi garanciju. Ukoliko je sve ok, onda mora dijagnostika..

« Odgovor #18 poslato: juče u 09:06 »
Proverio akumulator, on je ok, sinoć sam uradio i ono da ga ostavim na kontaktu i onda skinem kleme na 20 min, ništa, opet je restartovao samo sat i potrošnju, stanice datum itd sve stoji, tako da def mora na dijagnostiku. Da li imate preporuku možda za nekoga. Dosadan sam ali me baš nervira, auto je 2018 godište ima pravih 150k km i nerviraju me te sitnice koje zezaju...supruga kaže težak čovek :) Hvala unapred

Na mreži wkobre

« Odgovor #19 poslato: juče u 10:48 »
Kucaj gore u pretrazi "servis", izaći će nekoliko stranica sa temama pojedinačno o servisima i iskustvima članova, pa izaberi ono što ti ulije najviše poverenja.

« Odgovor #20 poslato: juče u 10:54 »
Hvala još jednom