Autor Tema: Problem sa otkljucavanjem  (Pročitano 126 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ZarkotekicaZapočeo temu

Problem sa otkljucavanjem
« poslato: 29. Dec, 2024. 22:50 »
Na kojiu foru do sada lepo otkljucavao daljinski gepek na taster za otkljucavanje svih vrata a sada mora samo na srednji taster za otkljucavanje gepeka drugacije nece. Kada je auto upaljen i radi u ler gepek zakljucan i nemogu da ga otvorim dok neugasim auto i izvadim kljuc i stisnem srednji taster za geoek skoda superb
  • Vozi: Skoda Superb

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Problem sa otkljucavanjem
« Odgovor #1 poslato: 29. Dec, 2024. 22:54 »
Провери на Мултимедији поставке око откључавања/закључавања врата/гепека.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži pajapop

« Odgovor #2 poslato: 29. Dec, 2024. 23:03 »
Imao sam i ja sličan problem i kod mene je kvar bio u mikro prekidaču mojih (vozačevih) vrata. E sad, kakve to veze ima sa gepekom, vrag će ga znati ali tako je bilo. Tako je povezano...
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.

Van mreže Fbia

« Odgovor #3 poslato: 30. Dec, 2024. 16:52 »
Nije mi jasno na koju varijantu neotvaranja gepeka pises. Vozim auto, stanem, radi u leru, naravno niko ne moze da otvori gepek dok ja ne otvorim vrata. U protivnom stanes na semaforu i neko ti pridje otpozadi i otvori gepek. O cemu tacno pises?
Ako prilazis svom parkiranom vozilu, pritisnes dugme za otkljucavanja, sva vrata su otkljucana a gepek nije, e to je vec problem...
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Van mreže ZarkotekicaZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 30. Dec, 2024. 20:19 »
Ovako brate. Otkljucam auto a gepek idalje zakljucan. Stisnem na kljuc srednji taster i on otljuca gepek. Otvorim ga i spustim vrata zatvorim ga i opet se zakljuca. Upalim auto vozim,stanem kliknem rucnu auto radi izadjem da izvadim nesto iz gepeka on zakljucan. Kliknem u kabinu taster za otkljucavanje on idalje zakljucan. Mora ugasim auto i da izvucem kljuc iz brave i na kljucu da kliknem srednje dugme za grpek i on se otkljuca. To se desava cas cas  . Jednom otkljuca gepek kada otljucavam ceo auto a nekada samo vrata a gepek nece
  • Vozi: Skoda Superb

Van mreže Fbia

« Odgovor #5 poslato: 30. Dec, 2024. 21:20 »
Da, ipak nesto nije u redu. Medjuzavisnost izmedju prekidaca na vratima i gepeka mora da  postoji. Ali ti tvrdis da  i na daljinskom kad otkljucavas on otvori samo vrata a gepek ne. Ipak prekidac- brava na gepeku rade jer ti sa daljinskim preko dugmeta za gepek to mozes da korustis. Ja jedino sto bih pokusao jeste da resetujem ceo sistem tako sto bih skinuo klemu sa akumulatora, sutradan bih spojio pa probao. Ako ne uspe mora kod elektricara.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?