Autor Tema: Alarm OEM octavia A8  (Pročitano 57 puta)

AleksandarAca, Galaxy, Ljuba i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Alarm OEM octavia A8
« poslato: juče u 17:20 »
Da li neko zna kako iskljuciti alarm na oktaviji 4? U podesavanjima ima opcija da se iskljuci nadzor kabine, ali ne i alarm? Neki auto svaku noc pisti iz garaze i posto ne stignem da sidjem dok ne zavrsi, hteo bih da iskljucim alarm da budem siguran da nije moj.
Pitam za oktaviju pre facelift jer na facelift mi je aktivna aplikacija i svakako bih dobio info da se ukljuci.

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Alarm OEM octavia A8
« Odgovor #1 poslato: juče u 18:18 »
Ако можеш, са ОБД11 узми Фул Бекап, па пошаљи тај history.txt фајл. Има неколико параметара који се односе на то, па можеш пробати методу МУП (Метода Узалудних Покушаја). Наравно, уколико имаш Про или Ултимате верзију ОБД11.

А имаш и OneClick апликацију која укључује/искључује аларм. Ал, јбга, једна акција је 50 кредита ако немаш Про или Ултимате.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže fobia24Započeo temu

« Odgovor #2 poslato: juče u 20:58 »
Hvala, mislio sam na neku foru bez obd ako ima. Jer mi je pretplata istekla,  a necu da ih obnavljam jer jos nisu u stanju da ubace oktaviju facelift posle vise od godinu dana. Iskreno, zao mi je sto sam uopste nabavio obd11 jer sam sve to mogao jeftinije proci da sam platio ovde programerima da odrade par opcija. Za novu oktaviju uzalud cekam da iskljucim pistanje za pojas i ukljucim memoriju za line assist.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #3 poslato: juče u 21:31 »
Па за аларм имаш и ону здравосељачку-српску-балканску фору да нађеш која је сирена за аларм, ако је посебна, и "оставиш" је без струје (откачиш конектор), ако јој се може прићи.  :B=)
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023