Autor Tema: Tema o motornim uljima  (Pročitano 1529 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WEST 014Započeo temu

Tema o motornim uljima
« poslato: 25. Jan, 2014. 12:45 »
Pozvao sam na ovaj forum gospodina Stevu, neki ga mozda znaju kao Stalkera i Expendable-a sa foruma.
Pozdravlja sve, zahvaljuje se na pozivu ali od ogromnih obaveza ne moze da dise, rekao je da ce se cim bude mogao uclaniti i ponesto pisati. Problem je sto su njegovi tekstovi malo siri, pa dok napise ovde nesto onde nesto ode pola dana :D. To je samo jedan od dokaza da je pravi strucnjak, neko ko napise a onda i objasni zasto je to tako. Dakle radi se o vrsnom poznavaocu. Ja ga ovom prilikom jos jedanput pozdravljam, i cekam da malo prodju te silne obaveze da bi mogao ovde da nam pise. Evo jednog linka koji nam je poslao.

http://www.motornaulja.blogspot.com/2012/10/skodilak-preporuke-skoda-recommendation.html

Van mreže dusko zemun

Odg: Tema o motornim uljima
« Odgovor #1 poslato: 25. Jan, 2014. 14:17 »
bravo za otvaranje teme, a ja cu paraleno sa ovom temom,a na osnovu zelja nekolicine clanova foruma da podstaknem  otvaranje teme:
UPRAVLJANJE OTPADIM ULJIMA, CIME bi onda zatvorili krug po pitanju ulja

samo kratak uvod:
1litra prosutog rabljenog ili otpadnom motornog ulja, dovoljna je da trajno zagadi 1.000.000litara vode u smislu da je nemoguca njena prerada u vodu za pice...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže WEST 014Započeo temu

Odg: Tema o motornim uljima
« Odgovor #2 poslato: 25. Jan, 2014. 23:59 »
Dule slazem se da je to sa otpadnim uljima veliki problem, toga ima jako puno, i mogu da mislim samo sta kod nas neki  ''strucnjaci'' rade sa time. Nebriga o zivotnoj sredini je nesto strasno.