Autor Tema: Greška za pregrevanje  (Pročitano 648 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola92Započeo temu

Greška za pregrevanje
« poslato: 03. Mar, 2025. 13:20 »
Pozdrav drugari, molim za pomoć i savet da li neko ima neko iskustvo i da li imate neki savet.
Vozim oktaviu a7, 2019, 2.0 110kw, dsg, sa pravih 92375km (otkupio sam je od firme pre oko godinu dana)
do sada bez problema, uradio sam u ovlašćenom mali servis pre 300km, do sada bez problema ali u petak 28.02 palim auto (3 dana stajao na mestu) potpuno hladan i izbacuje check engine, gasi start stop i izbacuje upozorenje da je motor pregrejan, proverio sam antifriz sve kako treba
deluje da je neki senzor ili termostat ali opet voleo bih da mi neko od vas da savet sta da radim
  • Vozi: Octavia A7

Odg: Greška za pregrevanje
« Odgovor #1 poslato: 03. Mar, 2025. 13:27 »
prilikom malog servisa auto je pregledan, sve je bilo ok, anfifriz proveren, akumulator proveren sve kako treba

Na mreži zoranius

« Odgovor #2 poslato: 05. Mar, 2025. 10:56 »
Pumpa za vodu. To im je poznati bag. Meni se desilo u garanciji na Superb 2019 a znam i kod jos par auta, Oktavia uglavnom.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

« Odgovor #3 poslato: 05. Mar, 2025. 11:00 »
Oterao sam na šlepu auto u alpros, čekam dijagnostiku, iskreno se nadam da nije pumpa za vodu, ali ako jeste onda je vreme za veliki servis, nadao sam se da će preskočiti ove godine ali ako je tako bolje i to nego da je zaglavila i napravila još neki problem

Na mreži maradona

« Odgovor #4 poslato: 05. Mar, 2025. 12:24 »
Baš malo kilometara za vodenu pumpu, mada ima godina.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

« Odgovor #5 poslato: 05. Mar, 2025. 12:33 »
stigao je odgovor iz alprosa, nagrižen kabal za senzor temperature, kažu da deluje da je pacov odradio posao, cena 11000, tako da sam dobro prosao  :bravo:
hvala na odgovorima  bravo2