Zdravo! Postao sam i ja ponosan vlasnik Škode Octavia 2.0TDI 150ks 2020. godište. Prvi utisci su odlični, ali imam već nakon par dana prvi problem, konkretno za sklapanjem desnog retrovizora.
Radili su normalno i nije bilo nikakve intervencije ili oštećenja. Odjednom, kada zaključam auto zaklapa se samo vozačev retrovizor, dok desni ostaje otvoren. Motor na njemu se ne čuje da vrti, a pomeranje stakla, žmigavac i led svetlo funkcioniše.
Tako otvorenog ga drži zglob, lepo stoji i mogu ručno da ga zatvorim nakon što preskoči zglob.
Probao sam da palim i gasim automatsko otvaranje i zatvaranje, da ga na neki način resetujem, ali nisam našao nikakvu posebnu foru za to.
Ali pazite sada ovo: jutros odem na posao, zaključam auto i zaklope se OBA retrovizora. Rekoh ma nemoguće, proradio je.
Krenem sa posla, otključam auto - otvori se samo levi, desni ostane zaklopljen i zglob ga drži da se ne otvori. Ručno ga otvorim i sada kontra situacija, otvoren ima lufta tj ne hvata zglob, a kada ga zaklopim drži ga.
Poludeo sam ne bih li ga na neki način resetovao i sinhronizovao oba.
Ako ima neka dobra duša koja je imala ovakav problem ili ima ideju šta da uradim - rado ću saslušati
Hvala!