Autor Tema: Централна брава и даљински  (Pročitano 193 puta)

Mareska, MAKS i 26 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Coka96Započeo temu

Моје поштовање свим члановима. Нов сам на форуму, поседујем од скоро Октавију 2003.годиште 1.9 ТДИ 4х4. Наиме, проблем је са даљинским за откључавање возила. Имам један кључ, а на том кључу не могу вршити откључавање или закључавање возила јер не реагује. Индикатор на кључу светли приликом притискања једних од тастера, али се ништа не дешава. У једном моменту сам открио фору да кад приђем ( отприлике) до левог ретровизора или стакла тада се некада деси да се ауто откључа или закључа, а некада не. Ако неко има неких савета или искустава са наведеним проблемом волео бих да ми се јави. Унапред захвалан !

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Централна брава и даљински
« Odgovor #1 poslato: juče u 18:11 »
Онако здравосељачки предлажем следеће кораке:
1. Замена батерије у кључу
2. Проучити упутство за О мк1 (након замене батерије упаривање, кодирање кључа, ...)
3. Отићи код неког бравара за ауто кључеве да он погледа и провери (Ако си из Бгд, на Булевару, код Цветкове пијаце, имаш доброг бравара)
4. Под хитно направити још један кључ
5. ...
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

« Odgovor #2 poslato: juče u 18:14 »
Хвала на одговору. Заменио сам батерију и исто се дешава. Измерио сам напон на старој батерији и том приликом показује 3 волта. Нажалост, нисам са територије Београда.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #3 poslato: juče u 19:36 »
Ако немаш, на овој адреси нађи упутство за О мк1:

https://www.skoda-auto.com/apps/manuals/Models

После замене батерије мора да се уради упаривање-кодирање-... кључа. Има у Упутству. Можда помогне.

А и ако ниси близу Бгд, нађи неког писменог бравара где год, јер мислим да под хитно мораш решити још један кључ, свакако не желиш ни да замислиш у ком проблему ћеш се наћи ако потпуно откаже и тај један кључ, под условом да је проблем у кључу, а не у централној брави.

« Odgovor #4 poslato: juče u 19:44 »
Хвала најлепше. На наведеном сајту нисам успео пронаћи упутство. Морам јурити нешто да одрадим то…

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #5 poslato: juče u 19:59 »
Пробај овај линк:

https://www.skoda-auto.com/apps/manuals/Detail?model=Octavia_1U&edition=08-2003&market=&manualLang=sr

Иначе, на сајту идеш на претходне моделе, односно "Previous", па изабереш О1, па време производње и на крају језик. Али линк изнад би требао да те директно води на Упутство, и у њему је негде на 12-13 страници процедура након замене батерије.

« Odgovor #6 poslato: juče u 20:07 »
Директно ме је одвео линк тамо где треба. Пуно ти хвала на одвојеном времену и на помоћи. И да не решим проблем, захвалан сам ти на помоћи. Још једном, свака част и све похвале ! 😀💪