Autor Tema: ŠKODA скуп - Београд - Арена - Недеља - 15.06.2025. године у 17.00 часова  (Pročitano 1336 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži zzeelljjkkooZapočeo temu

Другари,

Ево предлога за ŠKODA скуп - Недеља, 15. јун 2025. у 17.00 часова.
Паркинг поред Аутопута, код хале Арена, Нови Београд.

Долазак: Слободан, ко год има времена и жеље, из Срб, а и шире и ближе и даље! Улаз се НЕ наплаћује!
Дневни ред: НЕМА ги!
Потребна опрема: Добра воља!
Дрес код: Одговарајући!
Паркинг места: Нису нумерисана!

Нека дође ко може, а скуп траје 1-2-3-4 часа, колико издржимо. Одлазак са скупа кад год хоћете!

Ако је паркинг код Арене заузет (баш баш) онда нам је алтернатива паркинг RODA MEGA, излаз са АП пре Змаја (пумпа)

Има ли заинтересованих?

П.С.
Скупа није било више од 3 године!  :(
Можда да ово буде лагани увод у неки већи и озбиљнији скуп, негде ван Бгд, рецимо у септембру текуће године?
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži Marko Curcic

Na mreži m@c|-|oR

Dobar predlog Željko, stvarno je dugo prošlo. Iz današnje perspektive verovatno ću doći.
Treba mi neko da mi se iskukam na potrošnju ulja, a da razume bol i patnju.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Na mreži Panta72

Podržavam predlog i rado bih došao da tog vikenda ne putujem.
  • Vozi: Superb 3 combi

Пошаљи онда специјалног изасланика на скуп!  :))

Знам да у јуну доста људи већ иде на одморе, али баш дуго није било скупа, па као што написах, нека ово можда буде увод у неки већи скуп.

Treba mi neko da mi se iskukam na potrošnju ulja, a da razume bol i patnju.

Ако се видимо на скупу подсети ме да ти испричам једну стварну "ваљевску превару", има везе са уљем, а лик ми се куне да су то стварно урадили човеку.  :))

Van mreže Aleksandar72

• Vozi: Octavia 2.0 TDI

Van mreže fobia24

Nikad da se uklopim sa vama, mada i nemate puno skupova. Planiram ponovo da dodjem u Beograd 23.juna (ponedeljak) i ostajem do subote, pa ako neko od skodasa bude za neko okupljanje u tom intervalu, bilo bi mi zadovoljstvo.

Ја се одазивам и на твој мини Шкода скуп, само реци у коју кафану-печењару да дођемо!  ;)

Na mreži Lufti

I meni bi odgovaralo posle 18. juna da se okupimo, ukoliko je moguce.
  • Vozi: Škoda Scala 1.0 TSI

Ајд да пробамо са овим термином, па да видимо на шта ће изаћи, а опет остаје могућност и да сада планирамо негде нешто у септембру, када се већински позавршавају одмори.

Нека се јављају другари који имају намеру доћи 15ог, чисто да проценимо бројност.

Van mreže fobia24

Nisam ni mislio da remetim vas skup 15og. Samo ako neko bude raspolozen za neko kratko druzenje predvece bilo koji radni dan zadnje nedelje juna, bice mi veselje. Nista obavezno i formalno, moze ista lokacija, a pice cemo lako poneti da ne budemo zedni. Pa posle ako nam se ne bude islo kuci, mozemo i sesti negde kad se isklikamo sa nasim limenim ljubimcima.

Само прецизирај дан, време и локацију, и ту ћемо се радо одазвати.

Van mreže munja23

zzeelljjkkoo, potpuno podržavam ideju oko skupa.
Ja takođe nisam tu u tom terminu, ali ću se odazvati drugi put. :) Uživajte!
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže fobia24

Ok, preciziram kad dodjem i kada bude jasna i vremenska prognoza da se ne okupljamo po kisi.