Autor Tema: Skoda fabia mk1 1.4 16v automatik nece da pali  (Pročitano 714 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dzogi83Započeo temu

Skoda fabia mk1 1.4 16v automatik nece da pali
« poslato: 19. Avg, 2025. 20:41 »
Pozdrav svima.
Od jutros imam problem sa mojim škodilakom. Sinoć došao kući, ugasio, sve ok. Jutros da je upalim... neće. Ima struju, čuje se pumpa za gorivo da povlači ali kad treba da zavergla jedno veliko ništa. Nikakav zvuk se ne čuje. Pretpostavljam da nije anlaser jer bi auto probao barem da zavergla i onda onaj "tak" zvuk bi se čuo (imao sam ranije problema sa njim pa znam koji su mu simptomi). Prilikom verglanja sve lampice normalno svetle, ne trokiraju. Jedino mi zatreperi lampica za ručnu kočnicu i zapišti par puta. Proverio sam da li ima ulje za kočnice...ima. Tražio sam ovde po forumu da li je još neko imao sličnih problema ali nisam uspeo da nađem.
Dajte neki savet, molim vas, sta da joj radim. Posto je automatik ne mogu da probam na gurku da je upalim.
Unapred hvala na odgovoru.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 16v combi 2003 automatik

Na mreži mihajloalasp

Odg: Skoda fabia mk1 1.4 16v automatik nece da pali
« Odgovor #1 poslato: 19. Avg, 2025. 22:58 »
Ako je crko automat na alanseru, sigurno neces da cujes nikakav zvuk 😉
  • Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X

Van mreže ugljesa50

« Odgovor #2 poslato: 20. Avg, 2025. 07:47 »
Izbaci auto iz brzine, daj kontakt i debljim stavcigerom spoji dva veluka šrafa na automatu. Ako se alnaser pokrene onda je verovatno automat pokvaten. Ako se ne pokrene onda četkice ili biksne ili oba.
  • Vozi: Skoda Fabia MK1 1.4 MPI

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #3 poslato: 20. Avg, 2025. 07:51 »
Стари добри дебели шарафцигер!  :))
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže Dzogi83Započeo temu

« Odgovor #4 poslato: 20. Avg, 2025. 10:59 »
Hvala puno na odgovorima.
Postaviću i snimak probe paljenja da vidite koja je problematika a posle ide operacija šrafciger 😁 .
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 16v combi 2003 automatik