Autor Tema: Atiker kompjuter za gas  (Pročitano 329 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ugljesa50Započeo temu

Atiker kompjuter za gas
« poslato: 28. Sep, 2025. 10:11 »
Moj prijatelj iz BiH koji živi u Jagodini na svom BMW-u ima Atiker kompjuter, a jagodinski majstor za plin nema softver za Atiker i ne radi sekvent Atikere. Malo sam istraživao i našao da Stag kabal radi i sa  Atiker kompjuterom. Skinuo sam Atiker softver i uverio se da je to tačno. Ako nekome treba Atiker softver neka traži.
  • Vozi: Skoda Fabia MK1 1.4 MPI

Na mreži Warlock

Odg: Atiker kompjuter za gas
« Odgovor #1 poslato: 28. Sep, 2025. 11:20 »
Ugljesa brate, otkrio si kamen za kupus :) toplu vodu. Pa taj kabal moze na skoro 80% racunara za plin.
  • Vozi: Fabia

Na mreži zare

« Odgovor #2 poslato: 28. Sep, 2025. 11:30 »
Nemoj da mu kvariš doživljaj  ;).
Ali dobro, korisna informacija kome treba. Ja nisam imao pojma, ne pratim jer imam fabrički BRC koji čitaju samo ovlašćeni servisi pa me ne dotiče mnogo.

« Odgovor #3 poslato: 28. Sep, 2025. 11:43 »
Veštac ima razne kamene za kupus. Ja nisam znao a ni mnogi drugi, tako da kamen može da se koristi za mnoge svrhe. Pre nekoliko dana sam kupio kabal i eto postade kamen za kupus. Ja sam od skoro krenuo u učenje o sekvent plinu, nije mi potrebna crna magija da bih se time bavio kao ni kamen za kupus.

Na mreži Warlock

« Odgovor #4 poslato: 28. Sep, 2025. 12:22 »
:) gola si voda :))

Ima kabal i za BRC :) tako da mozes da odradis sam sebi servis zamene filtera kao i da pogledas stanje opreme bez da te deru.

Inace ATIKER najvece smece od opreme koje ima kod nas. U današnje vreme. Prije je bilo i gorih, al su turci napravili havariju sa Atiker :)
  • Vozi: Fabia

« Odgovor #5 poslato: 28. Sep, 2025. 12:32 »
Atiker vole u Bosni baš zato što je turski. Kopirali su lovato isparivače i druge stvari. U Srbiji su popularni Italijanski uredjaji uz Ac Stag.

Na mreži zare

« Odgovor #6 poslato: 28. Sep, 2025. 12:35 »
Ima kabal i za BRC :) tako da mozes da odradis sam sebi servis zamene filtera kao i da pogledas stanje opreme bez da te deru.
Znam da ima ali nije stvar u kablu nego u softweru koji imaju ovlašćeni servisi za fabrički uređaj. Zato niko ne radi fabrički ugrađen BRC a da nije ovlašćen servis. Bar ja nisam čuo.

« Odgovor #7 poslato: 28. Sep, 2025. 13:25 »
Rutracker.org ima neke Brc softvere.