Autor Tema: Проблем са брисачима Октавија 2003  (Pročitano 445 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Coka96Započeo temu

Поздрав, Октавија 2003.Годиште. Проблем са предњим брисачима је тај што кад крену да раде, крећу се јако споро и стану на пола или на врху стакла, и тако остану, После неког времена се једва врате уназад, и у свим брзинама је исто. Сматрам да није до аблендера, јер задњи брисач ради нормално. Да ли је проблем до маказа или нешто друго? Ако је ико имао сличан проблем, значила би ми свака информација. Унапред захвалан.

Na mreži bigor

Odg: Проблем са брисачима Октавија 2003
« Odgovor #1 poslato: 01. Okt, 2025. 20:07 »
Moras ih rasturiti i osovine kao i lezista kroz koje prolazi sraf od brisaca ocistiti. Sve ce sporije raditi i na kraju stati. Posle ciscenja rade bez ikakva otpora.
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

« Odgovor #2 poslato: 01. Okt, 2025. 20:24 »
Хвала ти на одговору. Покушаћу то, али ми делује да је компликовано извести то...

Na mreži m@c|-|oR

« Odgovor #3 poslato: 01. Okt, 2025. 21:06 »
Na žalost, izgleda da su čaure zaribale. Rešenje koje kolega predlaže je sigurno ma koliko komplikovano izgleda.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

« Odgovor #4 poslato: 01. Okt, 2025. 21:11 »
Ма мораће код мајстора свакако.

Van mreže ugljesa50

« Odgovor #5 poslato: 02. Okt, 2025. 12:33 »
Najverovatnije je do makaza. Treba ih podmayati ili yamenite caure. Ako nisi vican popravkama onda kod majstora.
  • Vozi: Skoda Fabia MK1 1.4 MPI

« Odgovor #6 poslato: 02. Okt, 2025. 14:58 »
Невероватно, данас раде најнормалније а киша само рока. До душе, синоћ сам прскао мало Вд спрејом на места где сам могао да приђем без скидања било чега. Али свакако мора до мајстора.

Na mreži Warlock

« Odgovor #7 poslato: 02. Okt, 2025. 18:17 »
Naspricaj jos wd da se dobro ocisti. I ostavi da rade. Da se istjera hrdja. Onda uzmi mast u spreju kad ispari wd i Naspricaj i isto ostavi da radi da se sto bolje podmazu. I resices problem.

Sto se tice majstorluka i popravke, znaju se zaglaviti pa se onda izbija radapcigerom. Ko ne zna najbolje sta radi cesto i staklo naprsne. Tako da odradi ovako i radice to
  • Vozi: Fabia

« Odgovor #8 poslato: 02. Okt, 2025. 22:47 »
Хвала пуно на саветима!