Autor Tema: Manouvre braking not available  (Pročitano 424 puta)

Zdushan, aldabic, smederevac, Mareska, Darkoar, Sheky, observer, Warlock, MAKS (+ 1 sakrivenih) i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži wkobre

Odg: Manouvre braking not available
« Odgovor #45 poslato: danas u 18:57 »
Sta je pametnije onda,uzeti AGM, mislim da si ti tu tehnologiju preporucio u nekom od prvih postova ili da se drzim EFB+?

Ono što ti džep ili srce kaže. Ja sam prešao na AGM zato što sam paljevina i volim svaki tehnološki napredak i nisam žalio para u tom trenutku.

Edit: šta više prvo što uradim kada uđem u auto je gašenje start stop sistema.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #46 poslato: danas u 19:09 »
Netačno.

Кад написах "ослаби" мислио сам да пуњење постане непрецизно, што значи и да буде прејако. Под условом да то заиста јесте слабост AGM технологије.

@azimuth90 - Ове поставке које је сад очитао ОБД11 су вероватно фабричке, тако да је вероватно ново возило било са EFB+.

Погледах сад у бази неколико возила која сам кодирао и код Суперба су у већини AGM а много ређе EFB+. И сви су дизели. Док рецимо Коди SportLine са баш баш доста опреме има EFB, али је бензинац.
Тако да одлука остаје твоја.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži azimuth90Započeo temu

« Odgovor #47 poslato: danas u 19:13 »
Hvala momci puno. Izvinjavam se ako je bilo dosadjivanja malo.
  • Vozi: Skoda Superb MK3 (2020 god)

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #48 poslato: danas u 19:16 »
Ма ниси ти проблем, то се @wkobre и ја надгорњавамо за постове!  =))

П.С.
Карл ће дефинитивно да нас "уцмека"!  :)

Na mreži wkobre

« Odgovor #49 poslato: danas u 19:31 »
Кад написах "ослаби" мислио сам да пуњење постане непрецизно, што значи и да буде прејако. Под условом да то заиста јесте слабост AGM технологије.

@azimuth90 - Ове поставке које је сад очитао ОБД11 су вероватно фабричке, тако да је вероватно ново возило било са EFB+.

Погледах сад у бази неколико возила која сам кодирао и код Суперба су у већини AGM а много ређе EFB+. И сви су дизели. Док рецимо Коди SportLine са баш баш доста опреме има EFB, али је бензинац.
Тако да одлука остаје твоја.

Pošto mi je jasno o čemu se radi, ali zanimljivosti radi.. imaš full scan mog auta. Sa čim piše da je izašao?  :P

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #50 poslato: danas u 20:20 »
Сада је на AGM, али узорак, односно број погледаних С, је преко неколико.  ;)

Na mreži wkobre

« Odgovor #51 poslato: danas u 22:18 »
Ali je izvorno EFB+  :)
Tako da ta statistika mačku o rep, a pisao sam i u nekoj temi gde mi je "ekspert" kodirao da imam ~200+Ah  C:-)

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #52 poslato: danas u 22:42 »
Полако са тај реп!  =))

На блиц, рецимо Варта од 70Ах, EFB се може наћи за 14к рсд, док је AGM око 19к рсд. EFB+ нема у понуди, мада је питање да ли наши продавци праве разлику у ознакама EFB и EFB+.