Autor Tema: Manouvre braking not available  (Pročitano 1097 puta)

smederevac, nebra25 i 38 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži observer

Odg: Manouvre braking not available
« Odgovor #60 poslato: danas u 11:46 »
Cim pre zameniti ga da ne bi doslo do crkavanja neke od elektronskih komponenti.

Da li postoje neka iskustva šta crkava?
Ja sam pre godinu dana stavio običan akumulator (jer mi je fabrički bio EFB a pošao sam od toga da su EFB i običan olovni prakično ista tehnologija).
Ja imam bazičnog 1.2 TSI benzinca, sa minimumom opreme (ništa od asistencija, ništa od multimedije).
Imam start stop ali izgleda da nemam čak ni battery management sistem jer sa OBD 11 nisam uspeo da nađem opciju da mi prikazuje stanje baterije.
Imajući sve ovo u vidu, stavio sam običan i reših da testiram koliko će sve to zajedno da traje.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Na mreži Warlock

Odg: Manouvre braking not available
« Odgovor #61 poslato: danas u 12:36 »
Konkretno prijatelj koji je bio tvrdoglav imao je problem sa BCM modulom. Prozori i zakljucavanje je brljavilo. Islo do te mere da je zamenio isti. Koji je nakon par dana pravio slicne probleme. Auto elektricar mu drzao auto 10 dana kod sebe. Nije mogao da skonta odakle krece fantomski problem. A imao je problem takodje da je vracajuci seboz Grcke doslo do velikog grejanja akumulatora da je dobio streke. Imao je problem takodje sa svetlima i ventilatorom hladnjaka. Imao gresku da ima prekid napoma. Posledice sve nestabilnog napona. Popustio je pritisku posudio aku agm. Sve nestalo. Auto radio kako treba. Akumulatori kako kažeš jesu slicni. Ali ih auto ne vidi ni blizu tako. Sto je najgore vidi ih bas razlicito.
  • Vozi: Fabia