Dobro veče članovima foruma. Da li neko može da pomogne u problemu koji se pojavio pre dva dana. Auto Octavia 1,5 TSI 110kw ,2021 godina,style paket opreme.Auto sam kupio pocetkom godine sa 26500 km ,sada je na 35000km,kupljen nov u Srbiji. Na autu su u momentu kupovine radjeni redovni servisi na godinu dana,softver nije nikada ažuriran. Po uzimanju auta otišao sam u ovlašćeni servis gde je uradjeno ažuriranje softvera,posle čega sam uspeo da se povežem i postanem glavni korisnik,auto bio u servisu ceo dan i noć,kažu treba vremena da se sve to odradi. Od tada,mart mesec auto radi bez problema uz ažuriranja koja on odradi kada mi izadje obaveštenje u info.U aprilu istekla garancija. Prošlog meseca nakon dva odlaska u kratkom roku u Grčku i gužve na granici od 2-3 sata ,podji stani,isprazni se akumulator nakon 3 dana po povratku. U servisu za akumulatore ga dopune 24h,kažu ok je kao i punjenje. Pre par dana pri paljenju izbacuje da neka opcija parkiranja nije u funkciji,prednji parking senzori ne rade ,izbacuje da se očiste. Uradio to ali i dalje isto izbacuje. Pre dva dana ponovo izbacio da je dostupno ažuriranje ,pustio ga,odradio to za 20-ak minuta . Već sutra počela da baguje multimedija,smrzne ekran,ne rade komande ,uključuje i isključuje se sama. Kada se uključi dozvoljava opciju meni i sve iz menija ali pri povratku i pritiskom na home dugme ona zabaguje . Juče sam promenio akumulator,kažu oslabila udarna snaga,mislio sam de je on možda uzrok problema ali je i dalje isto,multimedija baguje ,ne rade prednji parking senzori. Šta činiti,ima li sličnih problema kod nekog ,čitam po forumima da uzroci mogu biti svakojaki pa čak i ozbiljne prirode? Izvinjavam se na preopširnosti, samo sam hteo da što jasnije predstavim problem.