Autor Tema: Problem sa multimedijom Octavia 1,5 tsi  (Pročitano 695 puta)

Sica, Baltazar i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži AcoSk

Odg: Problem sa multimedijom Octavia 1,5 tsi
« Odgovor #15 poslato: danas u 13:47 »
Napisi kad budes znao koliko ce koštati, koliko ti dajes itd.

Na mreži Mikim974Započeo temu

« Odgovor #16 poslato: danas u 14:28 »
Tačnu cifru još ne znam ukupno sa njihovim radom koliko će ispasti.Znam da je mib oko 160 hiljada dinara,parking senzor 13000 dinara + 3500dinara farbanje. Učestvujem 20% za mib ,parking senzor da farbanjem plaćam u celosti i njihov rad da se sve to zameni.
  • Vozi: Skoda Octavia A8 1,5 TSI

Van mreže fobia24

« Odgovor #17 poslato: danas u 17:57 »
Malo mi je dzukacki sto nisu zamenili o svom trosku, sta to znaci krivi smo 80% a 20% nismo. To sto je auto izasao iz garancije nije opravdanje posto oni znaju da je taj problem ucestao a ocigledno ne znaju zasto nastaje, sto je porazavajuce za tako velikog proizvodjaca automobila. Ne kapiraju da ce zbog tih gluposti odbiti verne kupce koji ce se  pre ili kasnije okrenuti kinezima (zbog cene naravno, a i kvalitetom su sve blizi evropskom proseku). I ja bih pristao na to sto su ponudili, bolje nego da sve sam placas ali ostaje gorak ukus u ustima. Pre par dana isao da probam kineskog elektricara, razlika u ceni iste klase 30 hiljada evra, pametnom dosta.
Logicno razmisljas sa strane kupca. Nazalost, to je praksa i kod drugih brendova. Npr, reklamirao sam koroziju na vratima na mazdi svojevremeno i to ne izvan, vec unutar garancije. Vrata (sva) su fabricki bila farbana, kao verovatno i ceo auto maltane bez neke pripreme izuzetno tankim lakom i vrata su korodirala celom povrsinom ispod laka sto je izazivalo da se na laku jave sitne tackice. Fabrika je ponudila da snose 80% troskova takodje. To je bilo preko mazda servisa na Vidikovcu. Na kraju sam uradio kod mog majstora jer mi je to bilo povoljnije nego farbanje 3/4 auta u ovlascenom. Covek mi je tada slikao sve i krstio se kako je zafusareno to izvorno. Koliko se secam 80% troskova koje su hteli da pokriju nije obuhvatalo sve ukupno nego samo materijal dok rad ne. Zato mi je na kraju bilo povoljnije da radim sam.