Autor Tema: Следећи велики ŠKODA скуп - Мај-Јун 2026е године - Иницијатива  (Pročitano 1259 puta)

Lignjoslav i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži zzeelljjkkooZapočeo temu

• Moderator
  • Ugled: 5
Другари,

Надам се да се још сећате Смедерева и тог скупа.
Ближи се крај ове године, сумирају се разни резултати, и ред је да се праве планови за следећу годину.
У складу са тим, предлажем да кренемо у припреме за следећи већи скуп, негде у мају-јуну 2026е, можда боље негде пред крај маја.

Рецимо, до краја јануара размишљајмо, дајмо предлоге око термина, локације, носећег организатора, садржаја, ... Па да закуцамо термин и организатора.

Да гледамо да буде нека локација где може без проблема стати и више возила него у СД, да буде и неки културно-историјски садржај, да можда буде простора и за неки котлић, роштиљ, како се већ успемо организовати, да буде згодно и за дечурлију, ...

Неке спонзорске садржаје од стране Шкоде имамо обећане, тако да се надам да ће по том питању бити бар једнако ако не и боље него у СД.

Мислите о томе...  :)
« Poslednja izmena: 23. Dec, 2025. 15:27 zzeelljjkkoo »
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

• Moderator
Другари, има ли предлога?
Има ли добровољаца?
Или сматрате да је још прерано?
Мада, за планирање никад није прерано...  :)

Na mreži nikolica82

• Ambition
  • Ugled: 1
Da malo osvezimo temu

Iako sam svez skodilovac, volim skupove
  • Vozi: Kamiq

• Moderator
Онда си ти потенцијални "несретни" добитник за организатора следећег скупа!  :))

Шалу на страну, спремам се већ неки дан да напишем овде нешто...

Има ли заинтересованих другара да се прихвате организације неког већег скупа, негде у мају (најбоље), евентуално у јуну?
По могућности негде ван Бгд (Крагујевац, Ниш, Голубац, Алексинац, Нови Сад, Чачак, ...).
Ми одавде, из Бгд, максимално ћемо помоћи, а на основу обећања званичних Шкодиних дистрибутера, продаваца, сервисера.
Добро дошла је и било каква и било колика подршка невезано за Шкоду (пре свега мислим на Златића и његово дизајнерско-штампарско учешће  :) ), као и било какву друга подршка неке компаније.

Све је дозвољено, само да се организујемо, окупимо и у дружењу уживамо!

Na mreži nikolica82

• Ambition
  • Ugled: 1
Hahaha
Ja jos nisam naucio koje dugme sta na autu radi, ali ako treba zrtvovacu se
  • Vozi: Kamiq

• Moderator
Пази, да би се потрудио и прихватио да организујеш Шкода скуп, формално-правно не мораш ни да имаш Шкоду, а ни познавање дугмића није пресудно, ми смо добри људи и прихватамо све добре људе који су расположени за дружење!  :))

Шалу на страну, организација оваквог скупа јесте изазов, али већ нас има искусних и сви смо ради помоћи, само да се обезбеди одговарајућа локација са довољно слободног паркинг простора, и по могућности са неким додатним садржајем, културним (а није обавезно). А обезбеђење сокића, лимунића, хране, то се већ да лакше решити.

П.С.
Прихвати се организације скупа, и имаћеш на малом простору гомилу Шкода зналаца, има да докторираш дугмиће!  =))

Na mreži m@c|-|oR

• Moderator
Ide ti ubeđivanje, Željko.

Mene je ubedio na parkingu ispred Arene.
Jes' bilo zahtevno, ali se nisam pokajao, bilo je uživanje biti u društvu onolikog broja ljubitelja Škoda i videti nekoliko izuzetno sređenih primeraka.
Jedva čekam da se opet negde nađemo i ponovimo događaj, i u većem broju.
Gde god da je
  • Vozi: Octavia 1.5 TSI DSG

• Moderator
И ја једва чекам да се нађемо!

Само још да нађемо организатора - домаћина...

Или ћемо морати радити репризу СД?  :o