Autor Tema: Prekrsajna prijava....  (Pročitano 6020 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže StefanZapočeo temu

Odg: Prekrsajna prijava....
« Odgovor #30 poslato: 03. Feb, 2014. 23:19 »
Moji su primili poziv...jbg...kako da jurim zastaru,ako ne primim 2 puta,treci put donosi policija....

Van mreže Turbo

« Odgovor #31 poslato: 04. Feb, 2014. 00:12 »
Pa čekaj, samo to možeš, i ako donese policija, neka kažu da nisi tu, i tako se nadaj da prođu dve godine.

Van mreže MoonZe

« Odgovor #32 poslato: 04. Feb, 2014. 02:30 »
 Mog drugara su na granici prihapsili, zbog kazne koju nije platio i za koju je izbegavao sud. Mi na Gradini, samo mu rekli ti sine ne ideš dalje,vi ostali produžite. Bedak je što je fasovao nedelju, pa je morao da čeka u pritvoru do ujutru da vidi sudiju.
  • Vozi: Fabia 1.4 mpi, 2003.

« Odgovor #33 poslato: 18. Feb, 2014. 18:35 »
Evo ljudi da se javim..bio sam u Ljermontovoj i tamo niko nista ne zna da mi objasni,salju me od jednog do drugog i kazu kako to nije njihova greska i da oni nisu nadlezni za to....
Takodje sam bio i na sudu,sudija je uzeo od mene izjavu i rekao mi to je to...a sad sta ce biti,to niko ne zna da li ce mi poslati presudu kuci ili ce me zvati opet,Boga pitaj...

Van mreže olajkris

« Odgovor #34 poslato: 18. Feb, 2014. 21:59 »
mislim da ces definitivno dobiti kaznu cim te salju od do a niko nista ne zna i samo skidaju odgovornost. mozda bi bilo bolje da se posavetujes advkatom.

« Odgovor #35 poslato: 08. Maj, 2014. 21:11 »
Evo odgovora...stigla mi je juce presuda....30000 da platim,8 meseci zabrane i 14 poena....
Mislim da je malo,mogli su jos,lopovii....

Van mreže nikolaj

« Odgovor #36 poslato: 08. Maj, 2014. 22:36 »
Žao mi je zbog tvoje kazne, ali ako pogledaš novi zakon, nisi prošao loše. Za vožnju bez dozvole one kategorije kojom vozač upravlja predviđena je novčana kazna 100.000-120.000 din., najmanje 8 meseci zabrane vožnje i 14 kaznenih poena.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

« Odgovor #37 poslato: 08. Maj, 2014. 22:48 »
Znam,tako su mi i rekli na sudu,ali su se valjda smilovali pa smanjili....

Van mreže nikolaj

« Odgovor #38 poslato: 08. Maj, 2014. 22:57 »
E pa to cemo da vidimo na sudu,jer necu ga pustiti tako lako da mi uzme pare...naglasio mi je da je kazna
100 000 dinara....
Sledeći put se ne nadmudruj sa  C:-)., kad je kazna tako velika. Jedan ručak mnogo manje košta. ;)

« Odgovor #39 poslato: 08. Maj, 2014. 22:58 »
Nisu hteli da cuju,ni rucak ni pare ni da popiju nesto ni da idu u kafanu ili gde god hoce...nista....

Van mreže nikolaj

« Odgovor #40 poslato: 08. Maj, 2014. 23:05 »
Onda nema sekiracije, sve si pokušao. Što reče kolega Turbo, jednostavno tog dana nisi imao sreće.

« Odgovor #41 poslato: 09. Maj, 2014. 15:48 »
Tako nekako..sad 8 meseci moram otvoriti 4 oka kad vozim...

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #42 poslato: 09. Maj, 2014. 18:35 »
nazalost i u ovoj temi imam da dodam neku rec...
upravo odlezavam mesec dana orocavanja vozacke dozvole, zbog radara postavljenog na 3metra od izlaska iz Prijepolja pre dve godine pri povratku sa mora ...
isao sam 79 samo, a toliko mi je bilo dovoljno da nakon toga sto sam video tablu za izlazak iz grada prijepolje, mada to i nije grad ... presaltam 4- 3  i dodam malo gas ...
kamera je bila postavljena na samom izlasku iz grada
novcana kazna je bila 6000dinara, 4 kaznena poena... i metar dana odmora ...

iskreno, nije mi zao ... bilo je i vreme, posle 10godina da malo predahnem ...
doduse, taj put sam stigao sa roomsterom od Baosica do Prijepolja za 2sata i 46minuta... tako da sam @pao @na najmanjoj gresci, jer mi je u gornjem delu preko Zabljaka i put Niksica prosek bio 80kmh...

nauk za ubuduce i mozda koristan savet svima da se cuvaju Prijepolja ...
jos 12 dana ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #43 poslato: 09. Maj, 2014. 19:34 »
I meni je identična mera izrečena,a na zabranu sam "čekao" 20 meseci ili godinu dana od presude.
I stvarno mogu da "zahvalim" organima na ovoj meri jer ,Bogu hvala,nisam od tada uletao u radar jer pratim znakove ograničenja,kako sa službenim tako i sa privatnim vozilom.I kad najviše žurim,ja vozim po ograničenju.Na mene je ta mera delovala baš onako kako je zakonodavac predvideo. ;)

2 Busy from Sony Miro

« Odgovor #44 poslato: 10. Maj, 2014. 01:28 »
Imam jedno pitanje za vas...jel zabrana krece od momenta donosenja presude ili cu biti naknadno obavesten?