Autor Tema: MIB 3 platforma u Scali FL,Kamiq FL i Fabia 4 od 2024g na dalje..  (Pročitano 364 puta)

6 članova i 46 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži hakklerZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 79
Ne nalazim specifičnu temu u vezi infotejmnta na Skodama iz naslova pa eto sve vezano za infotjmnt u njima možemo pitati i pisati ovdje.

Glavna značajka je da nije potreban više kabl za spajanje mobitela a možete koristi više aplikacija odjednom koje su omogučene u android autu na mobitelu.
Npr slušati muziku preko aplikacije,pratiti navigaciju,dobivati sms whats up poruke istovremeno itd.
Samo je potrebno upariti mobitel i upaliti BT uz gsm podatke na njemu.

Znam da večina vas sve to znate ali eto jedna objedinjena tema za upite,pohvale i slično.

Ono što mi je minus..prilikom npr snimanja videa (što je inače zabranjeno tokom vožnje) gasi se glazba sa bilo kojeg izvora..i onda dobijete ovakvu sirovu snimku bez muzičke podloge

"MIB 3 platforma i Waze on (non stop) ako slučajno zaboravim na neku od kamera.
Pis of cake..na mobu samo BT upaljen uz gsm podatke i vrlo brzo se spaja.
Opis u videu..

https://youtube.com/shorts/5VlfemGe_m4?is=frnV61re1f-AaUJB

• Laurin&Klement
Koliko got sve to fora toliko mi se i ne sviđa što mi se događa. Ono što je bilo  rezervirano za O4 modelsku 2020-2022..i prednjačila je u bugovima i kvarovima...msm kamiq bude ok.

Eto..več drugi put u samo 3. mjeseca.
Prvi put su se ikone smrzle al vani nije bio minus..riješeno restartom infotejmnta.

Sad prije neki dan..vrijeme se pomaknulo za 10minuta unatrag. Mislio da je OTA update ali ne !!
Po vremenu nisam nikad dirao i tvornički je namješteno na +1 zonu preko gps.a
I tako..ujutro krenem na posao..sve ok.
Izlazim s posla u 10.33 nešto skočit..vrijeme pokazuje 10.23 ??!

Poslije posla sam probao mijenjat..manualno real time. I tu sat ide normalno kroz 180 min sam mu dao vremena da vidim da li će se i na manulnom promjenit. Ne..to radi ok.
Čim stavis gps time..ode iza -10min.

Riješeno hard resetom ali tek DRUGI puta. Razmak od 5 minuta. Na prvom mi je več prošlo kroz glavu..servis..narucit se..bla bla.
Msm da ovaj radio ne bude izdrzao niti 2g.

Kod vas? Ima li netko takvih "manevara"?
Video:
https://youtube.com/shorts/zcyKnCuCL28?is=TPgFRDj7OkoKjLnB

Na mreži zzeelljjkkoo

• Laurin&Klement
  • Ugled: 4
На мојој Ф је MIB3 Swing.
До сада се десило 2-3 пута да се сам угаси, у току вожње, и након секунд се поново упали.
И неколико пута сам приметио да је звук слабији него што је изабрано на потенциометру. Угасиш/Упалиш и јачина се усагласи са потенциометром.
Да не чује зло, за сада је то трпљиво.  :)

П.С.
Ф је 2023е...
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

• Laurin&Klement
Opcenito..ma sve posle 2018 ti je kako ti grah padne..pogotovo ti ekrani.

@zzeelljjkkoo imas normalno navy preko android auta bt,gsm,wifi ..bez kabla ?

Na mreži zzeelljjkkoo

• Laurin&Klement
  • Ugled: 4
Колико сам испратио, овај мој уређај нема хардверску могућност за бежичну комуникацију са телефоном и АА, већ само преко кабла.
Да бих то превазишао узео сам адаптерчић, који се боде у УСБ порт, и онда преко њега имам бежичну комуникацију MIBa и АА на телефону, и онда могу навигације и видео или музика.
Има у некој теми, тај адаптерчић је на Алију био неких 14-15-16 еврића. 

Нормално, БТ има и ради за ХендсФри и пуштање музике са фона.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023