Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA SUV
»
KODIAQ 2024
»
Škoda KODIAQ 2 utisci, komentari, informacije
Dole
Autor
Tema: Škoda KODIAQ 2 utisci, komentari, informacije (Pročitano 35 puta)
3 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Vladapetr
Laurin&Klement
Ugled: 2
Škoda KODIAQ 2 utisci, komentari, informacije
«
poslato:
26. Mar, 2024. 21:34 »
Bio sam danas do sajma, video novog Kodiaqa, Sportline oprema.
Na prvu loptu mi uopšte nije seo. Nazad je nekako nezgrapan, dupe je preveliko i nekako glomazno. Otprilike kao kod Grand verzija C4 Picassa i Reno Scenica, koje su mi uvek bile znatno nezgrapnije nego osnovne verzije.
Ni napred mi nije nešto ali je mnogo bolji, kompletan utisak nije realan jer je hauba blago podignuta zbog punjača akumulatora.
Unutra je ok, onaj nakačeni tablet mi malo štrči ali na to bih se lako navikao. Centralni tunel je super odrađen, baš su lepo iskoristili to što sad nema ručice menjača. 2 slota za bežično punjenje telefona, još jedna mala pregrada iznad, gomila pregrada... Zaista lepo organizovano.
Ručica menjača mi, sa druge strane, baš nedostaje. Em volim da držim ruku na njoj, em mi je prebacivanje iz D u S kao najlepša funkcija DSG-a sad besmisleno sporo, kad je menjač pored ručice brisača.
Još jedna zamerka ide na centralni tunel, koji je radi lepšeg dojma ovde obložen nekom finom tkaninom ili alkantarom, jbm li ga. Sumnjam da će to izgledati iole prihvatljivo posle jedne ili dve letnje sezone, kada su znojave noge tu satima naslonjene.
Evo i par sličica
«
Poslednja izmena:
danas
u 10:12 Karlheinz
»
Vozi: Škoda Kodiag RS 2.0 TSI
Karlheinz
Administrator
Ugled: 101
Odg: Škoda KODIAQ 2 utisci, komentari, informacije
«
Odgovor #1 poslato:
09. Apr, 2024. 15:35 »
Škoda Auto predstavlja drugu generaciju modela
Kodiaq
, podižući održivost, prostranost i sigurnost na viši nivo.
Vozi: Yeti
Karlheinz
Administrator
«
Odgovor #2 poslato:
12. Apr, 2024. 18:36 »
https://www.youtube.com/watch?v=nf19Vw0TUb8
Karlheinz
Administrator
«
Odgovor #3 poslato:
13. Jul, 2024. 13:06 »
Euro NCAP: Škoda
Kodiaq
: 89% za zaštitu odraslih putnika i 83% za zaštitu dece
https://www.euroncap.com/en/results/skoda/kodiaq/51924
https://www.youtube.com/watch?v=hmTl0zqHb-M
«
Poslednja izmena: 13. Jul, 2024. 13:39 Karlheinz
»
Karlheinz
Administrator
«
Odgovor #4 poslato:
07. Feb, 2025. 21:49 »
https://www.youtube.com/watch?v=i-nHZDiw_nk
Karlheinz
Administrator
«
Odgovor #5 poslato:
22. Jan, 2026. 22:43 »
https://youtu.be/o0Gtofky22A
Da li je Škoda Kodiaq postala „premium“ SUV?
(1 Like)
AleksandarAca
Laurin&Klement
Ugled: 4
«
Odgovor #6 poslato:
03. Maj, 2026. 19:54 »
Ima li vlasnika novog Sportline modela na forumu, i ako ima, kako ste zadovoljni? Najvise me zanimaju utisci oko sedenja - da li su sedista ok za visoke ljude, obzirom da su sportski profilisana?
AleksandarAca
Laurin&Klement
«
Odgovor #7 poslato:
07. Maj, 2026. 21:30 »
Da odgovorim sam sebi, a mozda i drugima koje zanima ista stvar - na kracim relacijama za sada sedista su skroz ok i ima bas mnogo prostora u svim pravcima, visok sam 195cm i 118kg. Uskoro cu testirati i na duzoj ruti pa javljam utiske.
(2 Like)
AleksandarAca
Laurin&Klement
«
Odgovor #8 poslato:
juče
u 15:26 »
Malo sam razocaran nekim banalnim ustedama, pogotovo sada kad su cene automobila otisle u nebo. Nema keyless-a na zadnjim vratima iako kvake imaju predvidjeno mesto za senzor, sto mi je bas bezveze i deluje kao klasicni "misleading".
Takodje nema ni trougla u petim vratima na mestu gde je ranije stajao, a uputstvo sada dolazi u nekoj tankoj kartonskoj kutiji umesto u koznoj futrolici kao pre.
Dodatno, auto ima samo single-tone sirenu, koja zvuci prilicno tanko i jeftino bukvalno kao peglica, sto je bas razocaravajuce za vozilo ove klase.
Naslon za ruku takodje krcka, a u servisu je odgovor na to bio u fazonu da je to "takav kvalitet materijala" i da se tu ne moze nista uraditi, sto ostavlja jos gori utisak.
Sve su to sitnice, ali ostavljaju utisak da se stedelo na stvarima koje nisu morale da se diraju.
Lufti
RallyeSport
«
Odgovor #9 poslato:
juče
u 18:53 »
To sto si napisao bi trebalo poslati direktno u skodu i lepo objasniti da ce sledeci automobil biti kinez npr. I kada jedno 5000 vlasnika napisu isto, mozda ce se prizvati pameti. Kvalitet se bas srozao...
Vozi: Škoda Scala 1.0 TSI
Warlock
Laurin&Klement
Ugled: 6
«
Odgovor #10 poslato:
danas
u 07:07 »
Zabole ih uho sta pise boranija sa balkana. Svabe voze i ne gledaju to, tako da ide dok ide. Kinezi lagano ali sigurno ulaze u tržište
Vozi: Audi q5
AleksandarAca
Laurin&Klement
«
Odgovor #11 poslato:
danas
u 09:24 »
Zale se i svabe itekako, nadjoh neki nemacki forum, imaju podosta zamerki takodje.
Prosto neverovatno da za trivijalne stvari covek treba da vrsi ekspertizu pre kupovine, da se u suprotnom ne bi osecao naknadno kao magarac kad vec istrese silnu lovu.
A posebno zalosno je objasnjenje prodavca u fazonu jbg takav je kvalitet, svi su takvi, ne mozemo mi tu nista.
«
Poslednja izmena:
danas
u 09:30 AleksandarAca
»
AleksandarAca
Laurin&Klement
«
Odgovor #12 poslato:
danas
u 09:39 »
Plus, atmosfera u servisu je totalno nezainteresovana. Sedim i cekam, kroz prozor vidim da se na autu vec neko vreme nista ne radi. Dolazim do ulaza i vidim njih deset kako se skupilo oko necijeg privatnog auta koji nema veze sa Skodom. Tek posle nekoliko minuta uspevam da dozovem nekoga da mi kaze "To je to, sve je u redu". Da nisam sam izasao da proverim sta se desava, verovatno bih cekao da gospoda zavrse privatna posla da bi se udostojili da mi vrate auto. Generalno, prijatnije se osecam kada odem da kupim sorc u Sport Visionu nego kao kupac najskupljeg Skodinog modela.
Gore