Autor Tema: Markovic Auto - Arandjelovac - ovlašteni Škoda servis  (Pročitano 2447 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mare2.0Započeo temu

Markovic Auto - Arandjelovac - ovlašteni Škoda servis
« poslato: 13. Feb, 2014. 19:06 »
Evo ovako,imam oktaviju i superba,oba auta odrzavan u Arandjelovcu i nemam nikakve zamerke,ljubazni,pedantni,profesionalci,covek radi skode vec 23 godine od Favorita pa na dalje,takodje radi VW i AUDI,,,,Sta da vam kazem-Kad sam bio na servisu radili VW phaeton kojeg je mnogo tesko videti na nasim putevima u Srbiji

Takodje rade limariju i teske havarije,meni su radili oktaviju kada me covek udario na raskrsnici u bg,srecom nije bila velika steta,odlicno je uradjena,A takodje imaju i vrhunskog farbara,,Sve u svemu cista 10,i moja preporuka

034/727-660
063/603-885
Arandjelovac-Orasacki put b.b
« Poslednja izmena: 13. Feb, 2014. 23:08 pedja »

Van mreže ljusasd

Odg: Markovic Auto - Arandjelovac - ovlašteni Škoda servis
« Odgovor #1 poslato: 14. Feb, 2014. 02:28 »
Kolega na sve što si napisao ja bih dodao da je vlasnik tj. kako ga ja zovem čika Vlada prvenstveno poštenjačina od čoveka.
Uvek je tu da te posavetuje, da ne ide na prvu, odmah da se menja deo, nego prvo dobro proveri sve što je bitno, pa onda dejstvuje.

Ja sam moju Octaviu servisirao pre njega u "AUTOČAČAK" Čačak, Krnjača i Novi Beograd, a od 30.06.2010 po savetu mog prijatelja sam prešao u "MARKOVIĆ AUTO" i tu sam je sve do prodaje juna 2013. servisirao.
Čika Vlada zna da ako opet pređem u VW grupu eto mene kod njega.

Za osoblje isto pohvale.
  • Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Van mreže mare2.0Započeo temu

« Odgovor #2 poslato: 14. Feb, 2014. 19:10 »
U svemu se slazem sa tobom,pogotovo za ovo,citiracu te:Uvek je tu da te posavetuje, da ne ide na prvu, odmah da se menja deo, nego prvo dobro proveri sve što je bitno, pa onda dejstvuje.

Svaka preporuka za servis i za coveka,a naravno i za majstore u servisu  :)

Van mreže zix

« Odgovor #3 poslato: 15. Feb, 2014. 17:46 »
Da se i ja pridružim temi. Sve iznad napisano, potvrđujem. Vozio sam Fabiu pre Yetija i servisiram kola kod Vlade. Majstor za svaku pohvalu.

Послато са ZTE Blade III  

• Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže Sale-klima

« Odgovor #4 poslato: 16. Okt, 2014. 19:55 »
Imam Superb 4x4 2009 god. koja je presla 98000km redovno servisirana u ovlascenim servisima pa htedoh da nastavim tradiciju. Posto sam je kupio pre oko mesec dana resim da odem da pregledam auto pri tom mu nista ne fali. Odem u Auto Markovic u Arandjelovcu na Orasackom putu,dignu auto  sve detaljno pregledaju i dodjemo do toga da treba da se zameni ulje u Heldex spojnici,kao sad mu je vreme. Ja se slozim i majstor krene da radi. Na moje pitanje koliko staje on ce, koliko izvadimo toliko sipamo...mmmmm ja vec pocinjem da pizdim. Istocili oko 800ml a sipali na silu oko 500-600ml i kao gotovo.Da skratim pricu. Sve mi cudno bilo i resim da odem pravo kod mojih prijatelja u servis i pregledam sta su to oni radili. Pri tom od Skoda Markovic do ovog drugog servisa ima 60km. Dignemo auto....HAOS....Heldex ulja na sve strane???????
Majstor Markovic mi je greskom ispustio ulje iz diferencijala a na silu pod pritiskom sipao ulje u Heldex >:( >:( >:(
Ludi ja sam dosao od Arandjelovca do Beograda sa SUVIM diferencijalom a duplo napunjen Heldex spojnica ..

LJUDI PA JEL TO OVLASCEN SERVIS....STRASNO

Zvao sam ga odmah i jedva mu objasnio gde je pogresio i jedva me skapirao...........

Narode OVAJ SERVIS MARKOVIC SKODA ZAOBIDJITE U SIROKOM LUKU DA VAS NE bI BOLELA GLAVA 5 dana kao mene.

Nisam picajzla samo hocu da redovno i kvalitetno odrzavam moj auto.

Pozz
« Poslednja izmena: 16. Okt, 2014. 20:31 Karlheinz Hell »
  • Vozi: superb 2.0tdi 4x4