Autor Tema: Tempomat, ugradnja, Octavia II  (Pročitano 26318 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Ljuba

Odg: Tempomat, ugradnja, Octavia II
« Odgovor #135 poslato: 14. Maj, 2024. 11:18 »
https://m.facebook.com/100064197870984/?profile_tab_item_selected=about
Na mom autu je ugradio covek iz oglasa gore, Radanko se zove. Bio sam prezadovoljan uslugom, nacinom kako je rasklapao delove i posle sastavljao. Imao je potrebne delove za prepravku. To je bilo pre nekih 7-8 god. i tada mi je naplatio 100e. Ugradnja tempomata mu je dopunski posao pa se mozda u toku dana ne javi odmah na prvi poziv. Nalazi se na Ledinama iza Hollywood-a. Sve u svemu, majstor za preporuku.
  • Vozi: Fabia 2

Na mreži AcoSk

Odg: Tempomat, ugradnja, Octavia II
« Odgovor #136 poslato: 14. Maj, 2024. 16:16 »
Pozdrav svima, zeleo bih da ugradim tempomat na Oktaviji 2008. Da li neko ima preporuku gde bih mogao da nabavim rucicu (po mogucnosti 1K0953513G) i nekog proverenog ko bi to ugradio u Beogradu. Takodje ako neko zna okvirnu cenu ugradnje svaka informacija znaci. Hvala
Trazi rucicu na google, kupujemprodajem, sigurno ima. Pozoves nekoliko otpada, naci ces sigurno.

Ako je Oct 2008.god., ne treba nikakvo dodatno ozicenje, samo se stavi rucica i ukodira. To mozes i sam, s obzirom da u ovoj temi imas sve objašnjeno kako i sta, ili ako imas nekoga ko je iole slobodan u rasklapanju i sklapanju delova.