0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Gledaj Conning DOO.
IPG su preskupi. Gledaj Conning DOO. I ako nemaju na stanju, nabave za dan dva, zovu te i odradiš to. Imaju odlične cene, najbolje po mom iskustvu, veliki izbor guma. A tigar bih obišao u svakom slučaju. Svakako ti savetujem da se vratiš na OEM dimenziju, a razliku u stabilnosti nema šanse da primetiš. Visina je tu negde, guma dosta jeftinija generalno i veći izbor znatno.Nije ni 205 45 ništa nisko. Ja nisam imao problema za nekih 7000km prošle godine ni najmanje.
Hvala na info-u, svakako ću se i kod njih sutra raspitati. Malopre mi i kum pomenuo da si uzimao kod njih ove što sad imaš, ali se nije setio da mi ih preporuči. 205/45 R16 si ti imao, a ja ne znam ima li ta dimenzija u 15-tici. Proveriću sutra i to.
Sad vidim na sajtu da u 205 50 15 imaju samo ovaj najnoviji Barum Bravuris 3HM(ja imam Bravuris 2 i odličan je, a ovaj 3HM može da bude samo još bolji), to je ovogodišnja smeša, po ceni od 7050 dinara.
Neba, relativno je rano još, nisu još ni fabrike počele da izbacuju ovogodišnje letnje, tj još ne stižu ovde, od 01.04 vidi, siguran sam da će biti dosta toga.Ja sam prošlog marta, druga polovina, dobio letnje gume sa dotom 0513 u Conningu.