Mareska i 37 gostiju pregledaju ovu temu.
FAM i Galax su o.k. (ispunjavaju standarde imaju i odobrenja, ne baš kompletna ali bolje od npr. NIS-a) Mogu se slobodno koristiti.Sve ostalo je "po selu se priča ali nije naučno dokazano" (Viskol bi mogao da se doda kao prilično prisutan ... Oktanoil ... nije ih bilo dugo pa opet tu i tamo).Očigledno da ih ljudi koriste čim se prodaju. Za starije modele nije problem, verovatno ni za Euro3 motore (pa i neke Euro4) ali ne bih ih preporučio za vozila iz poslednje decenije (pa i malo više).Nikad me niko od njih nije (ni) kontaktirao a veća bi bila korist njima nego meni (sad teško da bi i imao vremena za tako nešto).Ne bih imao bilo šta više da kažem, sada je napraviti motorno ulje relativno prosto ali postići cenu koja omogućava makar sitan profit je već mnogo teže.
Pitanjce za StalkeraZastava 10, 2007 god, 1.2 60ks. Oko 100.000km.Koristim FAM ova ulja za motor BMB Extra SAE, 10W40.Hteo bih da zamenim menjacko ulje.FAM preporucujeMultihipo 75W-90 SINTOdgovara li, zavrsava li posao... Ili ne..Takodje, s obzirom da si imao kontakte sa FAMom, a da je sad pod Valvoline. Mozes li neke informacije da das, raspitas se. Sta se desava kod njih, kakvi su im planovi.Skoro u Delmaxu prodavnici auto delova, radnik mi kaze da FAM ostaje samo na teretnom programu, sto god to znacilo.Hvala i pozdrav