0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ako je manja buka pri samoj vožnji, možda se razlika u decibelima javlja zbog različite marke i kvaliteta pneumatika.
Pazi, ja sam imao Fabiju 1.2htp 2005, imala je plasticni poklopac na motoru, izolaciju na haubi itd. Zeni smo uzeli 2009 noviji model koji to isto nema. Ako su isto godiste ne bi trebalo da bude razlike ali ako su makar godinu dana razlike moze da se desi jer je skoda pocela da stedi na mnogo cemu. Ja sam imao oktaviju 2008 sa tim motorom, motor je fantastican, problem je taj menjac, tj. sklop korpa lamela itd koji vrlo brzo crkavaju.
znaci obe octavie imaju iste gume tj.profil i zastitu na haubimoje misljenje je definitivno da je elegace,pored svega sto ima bolje,odradjena i ta zvucna izolacija bolje nego kod ambienta...sto mi nema neke logike ali je izgleda tako
Ako se auto vozi normalno, ni lamela, ni korpa, ni zamajac nisu problem. Problem je samo do glave onog ko vozi.
Zavisi gde se pravi kilometraza, nije isto napraviti 100 000km pretezno gradske voznje i 100 000 pretezno drumske.